Maatwerk meubelen op maat - Weijbv.nl

Maatwerk meubelen

Maatwerk | Meubelen | Custom

Maatwerk meubelen

Het leukste wat de professionals bij Weij Maatwerk & Interieur vinden is het maken van maatwerk meubelen. Deze meubels dagen hen uit en zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is in de werkplaats. Doordat bijna alles binnen onze werkplaats maatwerk is ieder product weer een uitdaging voor de meubelmakers en wordt ieder product met aandacht uitgewerkt. Zo wordt de kans op foutjes geminimaliseerd. Bij Weij is dus niets te gek! Dat we jouw idee nog nooit hebben uitgevoerd wil niets zeggen, want binnen het begrip “maatwerk meubels” vallen oneindig veel verschillende meubels. We zouden het wel tof vinden om jouw idee aan ons portfolio toe te mogen voegen!

 

Dat we jouw idee nog nooit hebben uitgevoerd wil ook niet zeggen dat we het niet aan kunnen. Doordat onze meubelmakers dagelijks bezig zijn met het maken van maatwerk meubels moeten ze op een bepaalde manier te werk gaan, een manier die niet nodig is bij massaproductie. Deze werkwijze zorgt ervoor dat onze medewerkers precies weten hoe en wat ze moeten doen om jouw project tot een succes te maken!

 

TIP

zoek op Pinterest naar inspiratie! Wij kunnen (bijna) alles maken, dus of het gaat om iets namaken of twee foto’s samenvoegen tot één ontwerp, alles kan!

 

Maatwerk met staal

Bij Weij Maatwerk & Interieur gebeurt bijna alles onder één dak. Zo hebben wij naast de houtafdeling ook een eigen staalafdeling met lassers. Net als met hout kunnen Weij van staal vrijwel alles maken.

 

Eén van onze favorieten producten is de stalen kast met eiken plankjes. Het lichte rustiek eikenhout contrasteert mooi met het zwarte staal en geeft een natuurlijke uitstraling aan de industriële kast. Uiteraard is het mogelijk om heel deze kast aan te passen aan jouw wensenlijstje. Je kunt namelijk zelf bepalen wat de afmetingen gaan worden, met welke stalen kokermaat er gewerkt wordt, hoe groot de open vakken worden en of er eventueel lades en/of kastdeuren in voor komen. Een kast die helemaal naar jouw smaak vervaardigd kan worden!

 

Heb je een idee die je graag uitgewerkt wilt hebben? Kom dan eens langs bij Weij. Onze collega’s op kantoor helpen je graag verder om het idee wat meer uit te werken en te kijken wat Weij voor jou kunnen betekenen.

 

Maatwerk meubelen

 

Onze showroom is vandaag geopend