Maatwerk stalen frames en onderstellen - Weijbv.nl
Maatwerk stalen frames

Staal als onderstel

Bij Weij Maatwerk & Interieur merken wij dat veel mensen vragen om een stalen frame. Vooral de X-poot en de stalen sterframe zijn erg in trek. Bijna 95% van alle tafels die wij maken krijgen een stalen frame! Niet vreemd natuurlijk. Het staal is super sterk en het contrast met de houten bladen ziet er erg mooi uit.

 

In de webshop zijn de standaard frames te bestellen die het meest gangbaar zijn. Alle frames zijn maatwerk, dus ook jouw bijzondere stalen onderstel kan worden gemaakt door onze professionals!

 

 

  Vraag jouw stalen onderstel aan

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

   

  Mogelijke afwerkingen

  Het afwerken van het staal kan op tientallen manieren. Standaard worden onze frames alleen behandeld met blanke lak. Dit is ter bescherming van het staal, maar heeft geen invloed op de donkere, robuuste uitstraling. Het is ook mogelijk om de frames egaal te spuiten in allerlei kleuren. Zowel de blanke als het spuiten wordt door onze eigen professionals gedaan.

   

  Naast lakken is het ook mogelijk om het staal te poedercoaten. Het poedercoaten gebeurt door een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf kan het staal poedercoaten in alle kleuren van de regenboog. Het voordeel van poedercoaten is dat het staal extra is beschermd tegen vocht, waardoor het staal niet snel zal roesten. Daarnaast ziet een gepoedercoat frame er strakker uit.

   

  Andere stalen frames

  Wil je wel graag een stalen frame, maar is er geen frame die jou aanspreekt? Bij Weij Maatwerk & Interieur hoort een hele lasafdeling waar alles van staal wordt gemaakt. Heb je dus een eigen idee over een stalen frame, aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom eens lang bij onze showroom. Wij denken graag met je mee en samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

  Onze showroom is vandaag geopened