MDF kast op maat met diverse extra's | VanSloophout.com

Kast op maat

Maatwerk | Design | MDF

Kasten worden in onze werkplaats door vakkundige meubelmakers gemaakt. De kasten kunnen geheel op maat en naar eigen wensen gemaakt worden. Qua afwerking zijn er diverse keuzes: houtsoort en/of MDF, staal combinatie, afmetingen, vakverdeling, deuren en/of lades en/of open vakken, softclose uitvoering en diverse afwerking mogelijkheden: uitsparingen, behandeld, etc.

 

De afmetingen van de kasten kunnen zelf doorgegeven worden. Komt dit heel nauwkeurig dan sturen we graag een meubelmaker langs. Hij meet de locatie in en bespreekt de laatste dingen met je door. Het plaatsen van de kast kan zelf uitgevoerd worden, maar kunnen wij ook voor je uit handen nemen. Dit zit niet inclusief in onze prijs en is dus een optie waar je voor kunt kiezen.

 

Bij het plaatsen van een kast is het goed om rekening te houden met de hoogte. De kast kan niet de volledige hoogte krijgen, omdat de kast er draaiend in geplaatst moet worden. Vervolgens kan de kast wel de gehele hoogte krijgen. Dit wordt dan uitgevoerd met een plint aan de boven- of onderzijde.

 

Er zijn al vele maatwerk kasten gemaakt. Zie hier onder onze laatste twee eyecathers! Natuurlijk kunnen we nog veel meer kasten op maat maken. Allerlei houtsoorten kunnen gebruikt worden. Zelfs een combinatie van hout en staal is mogelijk! Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan eens de pagina met alle mogelijkheden voor een kast op maat!

Ben je benieuwd naar een maatwerk kast, stuur ons een mailtje met je afmetingen en wensen.

 

Mocht je meer inspiratie op willen doen, bekijk dan onze Pinterest pagina. 

 

 

Onze showroom is vandaag geopend