Maatwerk overkapping in Kloetinge | VanSloophout.com

Overkapping met glazen schuifpui & stalen kozijn

Douglashout | Buiten | Tuininspiratie

Overkapping met glazen schuifpui

 

Heb jij een tuin waar een overkapping een prima idee zou zijn, maar twijfel je of je er wel voldoende gebruik van gaat maken? Een overkapping zoals wij in Etten-Leur hebben gezet is dan de perfecte oplossing! Een overkapping met glazen schuifpui is ideaal om de ruimte te kunnen afsluiten als het wat frisjes wordt. Kacheltje aan en je kunt nog fijn genieten van het “buiten” zijn.

 

Overkapping met glazen schuifpui

 

De glazen schuifpui bij deze overkapping bestaat uit vijf delen en alle delen kunnen achter elkaar langs geschoven worden. Wil je de ruimte helemaal open hebben, dan kun je de glazen delen achter de lamellenwand schuiven. Naast de glazen schuifpui is deze overkapping ook voorzien van een industrieel element; het stalen kozijn. Bij deze overkapping is er voor gekozen om een deel van de zijwand te voorzien van een stalen kozijn. Dit kozijn is verzonken en vervolgens gepoedercoat in ralkleur 9005mat. Uiteraard is het mogelijk om een stalen kozijn op meerdere punten terug te laten komen of de overkapping geheel te voorzien van stalen kozijnen.

 

Overkapping met glazen schuifpui

Douglashout

Samen met de klant is het ontwerp en de houtsoort van de overkapping besproken. De overkapping is geheel gemaakt van douglas hout en is bij ons in de werkplaats voorbereidt. Vervolgens is de overkapping in een paar dagen tijd in Etten-Leur geplaatst. Douglas hout is een tuinhout die zich er voor goed voor leent om overkapping, schuttingen of buiten meubelen van te maken.

Neem een kijkje op onze Pinterest pagina om te zien welke overkapping en tuinhuizen wij al eerder allemaal gezet hebben. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt naar wat jouw ideale overkapping zou gaan kosten? Neem dan contact met ons op! Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

 

 

Onze showroom is vandaag geopend