Badkamermeubel sloophout op maat | VanSloophout.com

Sloophout badkamermeubel

Sloophout | Maatwerk | Badkamermeubel

Badkamermeubel

Weij Maatwerk & Interieur heeft een grote diversiteit aan badkamermeubels. Eén daarvan is de sloophouten badkamermeubel op maat. Een badkamermeubel is belangrijk element en vaak ook het middelpunt van de badkamer. Jouw badkamermeubel moet dus wel helemaal aan jouw wensen voldoen! Onze badkamermeubels zorgen voor een warme en rijke sfeer in de badkamer. Iets voor jou?

 

 

Contact  E-mail

 

 

Tip

Kijk eens op Pinterest voor inspiratie, wij kunnen bijna alles maken!

 

Sloophouten badkamermeubel op maat

Vaak zijn de standaard badkamermeubels niet helemaal naar ieders smaak. Daar komt Weij Maatwerk & Interieur in beeld. Onze meubelmakers zijn in staat al jouw wensen te gebruiken om een uniek badkamermeubel te maken. De sloophouten badkamermeubel op maat kan helemaal gemaakt worden van hout. Een combinatie van sloophout en ijzer is ook mogelijk. Door onze eigen staalafdeling kunnen we complete meubelen maken van hout én ijzer. Nog meer keus voor jouw meubel op maat dus!

 

Alle opties staan open. Wil je graag een waskom bovenop het blad of wil je liever de wastafel in het meubel? Geef aan wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het badkamermeubel helemaal bij jou past.

 

Afwerking van het badkamermeubel

Ons advies is om al het hout dat in de badkamer wordt geplaatst helemaal te behandelen met een vochtwerende beschermlaag. Bij ons gebeurt dit vaak door het hout te behandelen met Invisible Oil. Deze lak zorgt voor een beschermlaag zonder dat de uitstraling verandert.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het sloophout een kleurtje te geven. White Wash is hier een voorbeeld van. Dit zorgt ervoor dat het hout lichter wordt. De White Wash is niet dekkend, zodat het hout gewoon zichtbaar blijft. Naast deze White Wash hebben we nóg 24 opties om uit te kiezen. Er zit dus altijd een passende kleur of tint tussen voor jou!

 

Naast badkamermeubels van sloophout maken onze professionals ook meubels van andere houtsoorten, zoals een badkamermeubel van eikenhout of steigerhout. Heb je al een idee wat voor badkamermeubel je graag wilt hebben? Kom dan eens langs bij onze showroom of neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

 

Onze showroom is vandaag gesloten