Sloophout groothandel in diverse lengte bij | - Weijbv.nl
Sloophout groothandel

Sloophout | Groothandel | Planken

Sloophout groothandel

Weij Maatwerk & Interieur is ermee groot geworden, maar nog zeker niet ontgroeid. De sloophout planken liggen altijd op voorraad en zijn klaar om mee te nemen.

 

Naast dat de meubelmakers de sloophouten planken gebruiken voor maatwerk meubels en het betimmeren van muren & plafonds, kun jij gewoon langskomen en losse planken meenemen. Je kunt zelf de planken uitzoeken, zodat je zeker weet dat ze geschikt zijn voor jouw project!

 

Wat kan ik doen met sloophout?

Sloophout is op vele manieren te gebruiken. Het meeste sloophout heb je nodig als je wanden gaat betimmeren, maar met kleinere hoeveelheden kun je gemakkelijk een tafelblad of een hele tafel maken. Wat ook veel gedaan wordt met sloophout is het maken van deuren. De staalafdeling van Weij Maatwerk & Interieur kan bijvoorbeeld een stalen lijst lassen waar het sloophout in kan, wat zorgt voor een unieke uitstraling!

 

TIP

Pinterest staat vol ideeën wat je met sloophout kunt maken!

 

Heb je een idee wat je met sloophout wilt doen, kom dan eens langs bij onze showroom! Wij werken graag jouw idee verder met je uit en kijken op welke vlakken wij kunnen helpen! Bekijk de webshop om sloophout los te bestellen!

 

 

Onze showroom is vandaag geopend