Sloophouten vloer - Weijbv.nl
Sloophouten vloer

Maatwerk | Sloophout | Hongaarse punt | Visgraat

Sloophouten vloeren leggen

Weij Maatwerk & Interieur legt sloophouten vloeren bij zowel particuliere- als zakelijke klanten, door heel Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Deze worden gelegd door professionals van Weij Maatwerk & Interieur welke al jaren actief zijn in het leggen van vloeren van sloophout. Je kunt er ook voor kiezen om een vloer van sloophout zelf te leggen, wij geven je graag advies hierover. Het is mogelijk dat wij kant en klare sloophoutplanken leveren (geschuurd, gelakt en geschulpt) zodat je het zelf alleen nog maar erin hoeft te leggen. Een sloophouten vloer geeft je huis een warme en huiselijke sfeer. Een sloophouten vloer gelegd door Weij Maatwerk & Interieur inclusief eventuele ondervloer ligt er binnen een dag (tot maximaal 60m2 per dag).

 

Een sloophouten vloer is gaaf voor in de woonkamer, slaapkamer maar kan ook geschikt gemaakt worden voor in de keuken. Weij Maatwerk & Interieur heeft ook ruime ervaring met het leggen van sloophouten vloeren in grote ruimtes voor beursruimte, kantoren, winkels of restaurants.

 

Hoe wij de vloer leggen is afhankelijk van de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld al een houten vloer liggen dan kan hierover gemakkelijk sloophout worden gelegd, mocht je geen houten ondergrond hebben dan zullen wij gebruik maken van houten plaatmateriaal om de planken op te bevestigen.

 

Liever zelf aan de slag? Geen enkel probleem, via onze webshop bestel je  gemakkelijk het sloophout los, al geschuurd of zelfs al helemaal kant en klaar!

 

De vloer kan op alle denkbare manieren worden afgewerkt, als Weij Maatwerk & Interieur de vloer komt leggen zijn alle planken netjes opgeschuurd en eventueel behandeld naar wens. Zo is het mogelijk om de vloer in maar liefst 24 verschillende kleuren kalkverf of beits te behandelen om daarna te worden afgelakt met een ultra-matte lak of juist een hoogglans lak. De mogelijkheden zijn onbeperkt, mocht je nog een andere afwerking willen dan wordt erg graag met je meegedacht!

Sloophout vloer Sloophout vloer

 

Onze showroom is vandaag geopend