Meubelmaker - Weijbv.nl
Meubelmaker

Meubelmaker gezocht!

Ben jij de meubelmaker die graag de vrijheid krijgt in het produceren van meubelen, mee denkt in het productie proces en het heerlijk vindt om met massieve houtsoorten te werken? Dan zijn Weij opzoek naar jou! 

 

Weij Maatwerk & Interieur is een meubelmakerij gevestigd in Rucphen die gericht is op het op maat maken van meubelen; interieur & exterieur. De meubelen die geproduceerd worden kunnen geheel van hout gemaakt worden of zijn een combinatie van hout & staal. Weij heeft een heel uiteenlopend assortiment; van design tafels tot aan wandkasten en van badkamermeubels tot aan roomdividers. Alles is vrijwel mogelijk bij Weij en dat wordt samen met de klant bepaalt.

 

Het bedrijf is voorzien van de benodigde materialen en machines waar de producten mee gemaakt kunnen worden. Duurzaam proces, vakkundigheid, het plezier hebben in je werk en het samenwerken (Weij gevoel) zijn belangrijke begrippen binnen het bedrijf en worden dan ook nagestreefd! Het team bestaat uit professionele en enthousiaste meubelmakers, lassers, allround medewerkers en kantoormedewerkers die het onbehandelde materiaal omtoveren tot een mooi meubel. 

Jouw functie:

Binnen het team van op dit moment 6 meubelmakers zul jij zelfstandig aan het werk gaan als meubelmaker / interieurbouwer. Aan je eigen werktafel zul je zelfstandig aan de slag gaan en van onbehandeld hout de mooiste meubelen maken. Je creativiteit, oplossingsgerichtheid en de kennis op het gebied van machines wordt dus op de proef gesteld. Weij werkt met een online tool waarin de orders worden geplaatst en waar jij dus digitaal de klant mee op de hoogte brengt van de status. Mocht de klant wat willen wijzigen in de bestelling moet je flexibel kunnen mee bewegen. Je voert de opdrachten professioneel uit en kunt werken zonder tekening. Na de realisatie is het mogelijk dat je het product zelf levert op locatie. Klantgericht en vriendelijkheid is dus ook erg belangrijk. 

 

Functie eisen:

Je hebt ervaring als meubelmaker/ interieurbouwer;

Je hebt een gezonde en gemotiveerde werkhouding en -mentaliteit;

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit 

Je beschikt over vak- en materiaalkennis en denkt graag mee in het proces. 

Je kunt zonder tekening te werk gaan. 

 

Wij bieden:

Een marktconform salaris

Werken in een gezellig en jong team 

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Een leuke en afwisselende baan van 32/40u.

 

Start datum: per direct.

 

Reageren

Wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met ons; contact@weijbv.nl / 0165-795005. Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie per e-mail. Reageren is mogelijk tot 15 juni. 

 

 

 

 

Onze showroom is vandaag geopened