|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
Meubelmakerij in Kalmthout

Kalmthout

Bij Weij Maatwerk & Interieur zijn we gespecialiseerd in meubels op maat. In de meubelmakerij maken we allerlei producten van massief hout en staal. Het ruwe product hebben we op voorraad en dit kunnen we bewerken tot jouw ideale meubelstuk.

Gratis levering naar Kalmthout*


Binnen een straal van 30 kilometer bezorgen we onze maatwerk producten vanaf €500,- gratis.

Persoonlijk contact


Het leukste is het als je even langs komt. Dan kun je de werkplaats en meubelmakers gelijk even zien.

Zelf afspraak maken


Je kunt zelf uitkiezen wanneer je langs wilt komen door onze agenda in te vullen. Gebruik daarvoor de knop "afspraak maken"

Waar zit Weij Maatwerk & Interieur?

Wat kunnen Weij voor je betekenen?

Onze meubelmakerij afdeling levert aan zowel de particulier als de zakelijke klant in de regio. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op het internet en wil je dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook! Plus, wij leveren ook meubels in Kalmthout!

VanSloophout.com = Weij Maatwerk & Interieur

Veel mensen in de omgeving kennen ons misschien nog als VanSloophout.com, maar sinds begin 2022 hebben we besloten een andere naam te gebruiken. 

Al lange tijd maken we producten van moderne houtsoorten zoals eikenhout en notenhout. Niet alleen meer sloophout dus! Onze nieuwe naam omvat wat wij doen en waar Weij voor staan. Een stuk duidelijker dus dan VanSloophout.com

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!