Over ons - Weijbv.nl
Over ons

De voordelen van VanSloophout.com

  • Snelle levering
  • Maatwerk producten
  • we maken alles precies naar uw wens!
  • uitgebreid assortiment houten bladen en stalen frames
  • Eerst kijken, dan pas kopen? Bezoek onze showroom!
  • Jouw ideale meubel gezien? Stuur ons jouw foto en we maken het!
  • We nemen u mee in het proces. We sturen u foto’s en filmpjes van uw tafel tijdens het maken er van!

Bedrijfsgegevens

VanSloophout.com

Rijksweg-zuid 79
4715 TA Rucphen

Tel: +31(0)165-795005
KvK: 62529404
BTW: NL860178213B01

Mail: contact@weijbv.nl

 

Over VanSloophout.com

VanSloophout.com is een groothandel in sloophout en verkoopt zowel planken als diensten zoals het leggen van vloeren, plaatsen van wanden, betimmeren van plafonds en bedenken en uitvoeren van maatwerk opdrachten zoals tafels en kasten.

 

Het team van meubelmakers, timmermannen, lassers en verkopers staan u graag te woord aan de Rijksweg-Zuid 79 te Rucphen gelegen aan de A58 tussen Roosendaal en Breda. We hebben hier ruim 100 m2 showroom en in onze ambachtelijke werkplaats kunt u de sfeer proeven van hoe uw meubel straks gemaakt gaat worden. U wordt betrokken tijdens het proces en we sturen u foto’s, video’s en andere berichtjes om u op de hoogte te houden. U kunt sparren met onze meubelmakers over hoe alles er uit moet komen zien zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt!

 

We hopen dat wij u van dienst kunnen zijn, mocht u iets missen of zien wij iets over het hoofd en heeft u tips. Neem vooral contact met ons op!

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product

Over ons

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Over ons

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopend