Project: Craze kantoorinrichting | Weijbv.nl

Kantoorinrichting bij Craze

Craze is misschien niet zo bekend bij het grote publiek, maar hun werk kent iedereen. De moestuintjes van de Albert Heijn, de Tefal pannen bij de Jumbo en de Oranje leeuwinnen van de blokker. Allemaal spaaracties die bedacht zijn door het bedrijf Craze en zoals wel vaker gebeurt bij bedrijven die het goed doen wilde ook Craze een nieuwe kantoorinrichting.

 

We hebben met plezier voor Craze gewerkt. Het enige wat ze wilden ware hoge en lage tafels met een industriële maar strakke look. Zo gezegd, zo gedaan!

 

 

De strakke bladen zijn precies even groot als de stalen onderstellen. Als extra detail is de dikte van het hout hetzelfde al de dikte van het staal, waardoor de tafels er nog strakker uitzien! Het staal is behandeld met een blanke lak zodat de tafels er wel industrieel uitzien, precies wat ze wilden. We hopen dat jullie jaren kunnen werken en pauzeren aan onze tafels, bedankt voor de samenwerking!

 

 

Ben jij zelf op zoek naar een kantoorinrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

Bel: 016 5795005  E-mail

Onze showroom is vandaag geopend