Project: Los Latinos in Roosendaal | Weijbv.nl

Los Latinos in Roosendaal

Al jaren een begrip in Roosendaal en omstreken; restaurant Los Latinos in Roosendaal. Al sinds 2006 wordt de Argentijnse keuken vertegenwoordigd en in 2019 is het restaurant verhuisd naar een nieuw pand. Bij een nieuw pand hoort een nieuwe inrichting en daar kwamen wij om de hoek kijken!

 

 

De Rustiek Eiken boomstamtafels zijn stuk voor stuk op maat gemaakt zodat jij heerlijk kunt tafelen! De afgeronde boomstamranden zorgen naast al het strakke ijzer voor een speelse uitstraling. Zorg er wel voor dat je niet alleen maar de tafel aan het bewonderen bent en geef jouw gezelschap ook wat aandacht! Je wilt niet hebben dat het eten wordt opgenomen, iedereen een keuze heeft kunnen maken, maar jij hebt de kaart nog niet gezien want je had het ‘te druk’.

 

 

Dan heb je ook nog die geweldige bar. Je zou bijna zelf om al het eten en drinken gaan lopen, maar dat doe je niet. De serveerders hebben ook een baan nodig nietwaar? Je wacht geduldig af tot het moment dat er een serveerder naar je toekomt en vraagt: “heeft het allemaal gesmaakt? Willen jullie misschien nog wat drinken?” Op dat moment grijp je je kans en zeg je: “Ja, maar we komen wel aan de bar zitten.” Lekker gezellig na borrelen en genieten van de maatwerk bar met twee hoogteniveaus, doorlopende boomstamrand en een strak stalen frame!

 

 

Foto’s gemaakt door: Horeca in beeld

 

Ben jij zelf op zoek naar een horeca inrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

Bel: 016 5795005  E-mail

 

 

Wil je liever reserveren? Kijk dan op de site van Los Latinos!

Onze showroom is vandaag gesloten