Project: Inofec kantoor in Roosendaal | Weijbv.nl

Inofec kantoor in Roosendaal

Een vrij groot project met veel verschillende meubels. Inofec verkoopt zelf kantoorinrichtingen, maar vroegen om onze hulp. Wat ze graag wilden hebben:

 

  • Muurbekleding van Barnwood
  • Tafel van Rustiek Eiken boomstam
  • Bar van beton
  • Vloer van Eikenhout
  • Stalen kasten

 

Allemaal dingen die we eerder hadden gedaan, maar nog niet zo vaak op één locatie. Wij waren dus zelf erg benieuwd naar het eindresultaat!

De muur die bekleed moest worden is te vinden in het kantoor. Het is te zien dat Inofec houdt van natuurlijke kleuren en materialen, want terwijl we bezig waren werd er een hele mos-wand geplaatst in dezelfde ruimte. De Barnwood wall loopt vanaf het plafond een stuk naar beneden. Onder de Barnwood wall is een eiken kast geplaatst, waardoor de ruimte nog meer karakter heeft gekregen.

 

 

Als we naar de showroom gaan is gelijk de grote, betonnen bar te zien. De ideale plek voor de vrijdagmiddagborrel of om een kopje koffie te serveren aan de klanten. De bar staat op de eiken vloer die speciaal is behandeld met een olijfkleurige olie. Omdat ze graag nog meer ruimte wilden hebben om koffie te kunnen drinken was er ook een grote tafel besteld. Een gewone tafel was niet goed genoeg, dus hebben we hem extra groot gemaakt en er robuuste wielen onder gemonteerd.

 

 

In dezelfde ruimte en op dezelfde olijfkleurige vloer staan twee industriële kasten. Gelijk bij binnenkomst staan ze te pronken. De combinatie van het donkere staal en het lichte eiken zorgt voor een mooie uitstraling en dankzij de verder perfecte inrichting, inclusief pooltafel en bank, valt alles op zijn plek.

 

 

Ben jij zelf op zoek naar een kantoorinrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

Bel: 016 5795005  E-mail

Onze showroom is vandaag geopend