Project: Restaurant Oost in Roosendaal | Weijbv.nl
Restaurant Oost in Roosendaal

Het Midden-Oosten en het Verre-Oosten op één plek! Het restaurant Oost in Roosendaal neemt je mee in een multiculturele avond, vooral op het gebied van eten. Uniek aan dit restaurant is dat de grote open keuken op een andere verdieping zit en is te zien wanneer je zit te eten!

Het Oosten is natuurlijk ontzettend groot. Om een aantal landen te noemen: Korea, Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië, India, Syrië, Afghanistan, Libanon, Tunesië en Marokko. Het restaurant doet zijn best om de oosterse smaken samen te voegen en er een vleugje westerse uitstraling aan toe te voegen!

 

Restaurant oost       Restaurant oost

 

Het vleugje westerse uitstraling begint bij onze eiken tafels die erg ruim zijn neergezet. Het Rustiek Eiken dat is gebruikt om de vierkante en ronde tafels te maken is ook gebruikt voor de wandplanken die zijn te bezichtigen bij de bar.

 

Restaurant oost

 

Ben jij zelf op zoek naar een horeca inrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

Bel: 016 5795005  E-mail

 

 

Wil je liever reserveren? Kijk dan op de site van Oost!

Onze showroom is vandaag geopened