Project: Sloophouten vloer Eindhoven | Weijbv.nl
Sloophouten vloer Eindhoven

Sloophout kant en klaar | Acclimatisering van het hout | Legservice binnen 1 dag inclusief ondervloer

Sloophouten vloer in een woonkamer in Eindhoven, deze sloophouten vloer is geleverd en gelegd door Weij Maatwerk & Interieur. De planken zijn compleet voorbehandeld in de werkplaats van Weij Maatwerk & Interieur. De planken zijn geschuurd, geschulpt (op breedte gezaagd), gelakt en vervolgens verstuurd naar Eindhoven waarna de sloophouten vloer 2 weken na levering super strak in de woning is gelegd. Onder de sloophouten vloer is een isolatie laag gegaan in verband met de warmte isolatie.

De genoemde 2 weken zijn de benodigde acclamatieperiode voor het sloophout om uit te werken en voor het strakste eindresultaat voor de sloophouten vloer. Mocht u geen ruimte of geen tijd hebben voor 2 weken acclamatie voor de sloophouten vloer dan kan u het hout ook bij Weij Maatwerk & Interieur in de droogkamer laten acclimatiseren.

Weij Maatwerk & Interieur is de absolute expert op het gebied van sloophouten vloeren. Gemiddeld worden er 2-3 vloeren per week gelegd en er worden zo’n 3-4 pakketten hout klaar gemaakt voor klanten die zelf de vloer gaan leggen met ons advies en instructies. Wij geven u graag advies welke opties er allemaal bij u mogelijk zijn op het gebied van sloophouten vloeren. Vul het contactformulier in, stuur ons een mail of bel ons!

Sloophouten vloer Eindhoven
Gedroogd hout
Sloophouten vloer Eindhoven
Unieke vloer
Sloophouten vloer Eindhoven
Je voelt je direct thuis
Onze showroom is vandaag geopend