Retourneren - Weijbv.nl
Retourneren

Hier vind je informatie over het retourneren. Wil je meer informatie, klik hier voor de meeste gestelde vragen. Is jouw vraag alsnog niet beantwoord? Mail dan naar contact@weijbv.nl. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 dag een reactie van ons heeft.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Krijgt u geen gehoor? Vul dan ons ‘bel mij terug’ verzoek in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 

Retourneer  mogelijkheden

Alleen standaard producten die niet door ons behandeld of op maat gemaakt zijn, zoals onbehandeld hout kunnen geretourneerd worden. Heeft u een product afgenomen dat door ons behandeld is met lak/beits of die geschuurd zijn, kunnen niet geretourneerd worden, omdat we deze niet meer kunnen doorverkopen aan een andere klant. Dit geldt ook voor alle maatwerk meubels. Deze producten zijn speciaal gemaakt op wens van u/de klant en kunnen niet meer verkocht worden aan andere klanten.

 

De ruil- en retourneervoorwaarden

Alleen onbehandelde producten, zoals niet geschuurde en gebeitste losse planken kunnen geretourneerd of geruild worden. Dit dient binnen 14 dagen te geschieden.

 

Teruggave geld

U kan alleen uw geld terug krijgen als het retour gestuurde artikel voldoet aan de retourvoorwaarden.

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product

Retourneren

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Retourneren

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopend