Bekijk de reviews van VanSloophout.com | VanSloophout.com
Wij streven naar 100% tevredenheid.

Wij gaan voor 100% tevreden en om dit waar te maken is klantcontact erg belangrijk. Via de mail, telefonisch of via een gesprek in de showroom nemen we de wensen met de klant door. Heb je een meubel zelf bedacht of heb je je inspiratie van Pinterest, geef het aan ons door en wij denken met je mee! Vrijwel ieder interieur product met betrekking tot hout, staal, beton en marmer kunnen wij voor je maken. Voor ons is niets te gek! Is de order geplaatst dan kun jezelf de order volgen in ons ontwikkelde tracking systeem. Dit is een online tool waar de order(s) in worden geplaatst, de meubelmakers de order(s) kunnen starten en waarin klanten hun order(s) kunnen volgen. Zodra er iets veranderd in de order of de meubelmaker is gestart en/of klaar met je order, dan krijg je hier een email van. Hierdoor sta je altijd in contact met jouw meubelmaker en kun je lastminute nog dingen wijzigen. Zo houden we alles transparant en word je betrokken bij de productie van je bestelling. Ideaal toch?!

Reviews

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product

Reviews

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopened