TV kast op maat laten maken? Wij doen het!
TV kast op maat laten maken? Wij doen het!

TV kast op maat laten maken? Wij doen het!

Woonwinkels, meubelzaken en webshops verkopen vaak alleen modellen die nu populair zijn. Maar wat nou als je jouw ideale kast hier niet tussen kan vinden, of als ze niet aan jouw gewenste maatvoeringen voldoen? Wat doe je dan?

Gelukkig kan je wel een tv kast op maat laten maken. Wij maken jouw kast volledig naar wens op maat. Jij bepaalt de stijl, de materialen en de maatvoeringen. Daarna gaan onze meubelmakers en lassers voor je aan de slag. Ook als je nog niet exact weet wat je precies wilt, adviseren we je graag.

Op deze pagina lees je wie wij zijn, hoe we te werk gaan en laten we je zien wat voor TV kasten we al eerder op maat hebben gemaakt.

tv kast op maat laten maken door weij bv
tv kast op maat laten maken door het team van weij bv

Wie gaan mijn tv kast op maat maken?

In 2012 begon ‘Weij’ als een klein bedrijf met het maken van meubels van sloophout. Inmiddels is het Weij team een stuk groter en bestaat het uit 24 vakmensen die elke dag bezig zijn om de mooiste maatwerk meubels te maken. Wij helpen je graag met het maken van jouw unieke tv kast op maat.

Je wil iets specifieks en unieks. Een tv kast die past bij je interieur, wensen en eisen. Dat is precies waar wij je mee kunnen helpen.

Wij maken de kast van je dromen, zodat je die straks in je woning, restaurant of kantoor ziet staan.

De tv kast die naadloos aansluit op jouw unieke wensen en eisen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tv kast ga je waarschijnlijk op onderzoek uit via een Google zoekopdracht of via social media. Je bent eenmaal op zoek naar een tv kast die aansluit bij je interieur

Maar kan je die wel online of in een woonwinkel warenhuis vinden?

tv kast op maat in de stijl die jij wilt
tv kast op maat van begin tot eind

TV kast op maat laten maken? Zo gaan wij te werk!

De maten van de tv kast

Voordat we beginnen met het maken van je boekenkast, is het belangrijk om precies te weten hoe groot de boekenkast moet zijn. Waarschijnlijk weet je de maten tot de mm nauwkeurig. Als je ze weet, stuur ze dan met je aanvraag mee.

Weet je de exacte maatvoeringen nog niet? Dat maakt niet uit. Wij maken de kast op jouw gewenste hoogte, breedte en diepte.

Wil je graag geadviseerd worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

De stijl van de tv kast

Kies de stijl die bij jou past. Van een volledig houten kast, stalen kast of een combinatie van deze twee materialen. Wij maken hem volledig voor je op maat.

Hoe ziet jouw ideale kast eruit? Volledig wit, volledig zwart of wil je graag een tv meubel met eiken houten en stalen accenten? Onze lassers en meubelmakers werken met elkaar samen om jouw kast volledig naar wens te maken. Geen concessie, wel eindeloze opties!

 

De kastindeling

Wil je graag een open achterkant in je kast of wil je een tv kast met een gesloten achterkant en een paar lades? Verzin het, en wij kunnen het voor je maken. Vertel ons je wensen wanneer je een offerte bij ons aanvraagt.

Weet je nog niet zeker wat je wil? Geen probleem. Je kan altijd met onze meubelmakers sparren over een kast die naadloos aansluit op jouw wensen, eisen en interieur.

Als je precies weet wat je wilt, stuur dan een schets of een paar voorbeelden mee. Dan kunnen we de offerte nog accurater maken.

We nemen contact met je op en geven een indicatie prijs

Nadat we je offerte hebben ontvangen gaan we de offerte maken. Wanneer we de offerte hebben gemaakt versturen we deze via de mail en / of bespreken we deze via de telefoon.

Geef je akkoord op de offerte? Dan gaan we op korte termijn voor je aan de slag! Uiteraard laten we je weten wanneer dit exact is.

 

Wij gaan aan de slag met het maken van jouw tv kast op maat

Wanneer de benodigde materialen niet op voorraad zijn, bestellen we deze. Vervolgens wordt het product op maat gelast en/of gezaagd. Daarna gaan we aan de slag met het maken van je boekenkast. De op zichzelf staande materialen vormen dan één geheel.

Je kast is nu volledig gemonteerd! We behandelen het staal en / of hout. We kunnen het staal in verschillende kleuren bewerken. Ook het hout kunnen we in verschillende tinten schilderen of behandelen met een blanke lak.

 

Het leveren en plaatsen van je tv kast op maat

Je tv kast is op maat gemaakt. Nu is het tijd om de kast netjes in te pakken, zodat de kast geen schade kan oplopen tijdens het transport. Vervolgens komen onze meubelmakers de kast in je woonkamer, kelder of slaapkamer plaatsen. En dan staat de tv kast waarnaar je al zo lang op zoek bent in je woning of kantoor.

Soms kiezen we ervoor om de kast door één van onze transportpartners te laten leveren. Dit drukt kosten, maar doet niet onder voor wanneer wij de boekenkast zelf leveren.

TV kast op maat die aansluit op jouw unieke wensen en eisen

We maken verschillende kasten op maat. Neem maar eens kijkje hieronder:

Kast op maat

Kledingkast op maat

Boekenkast op maat

TV kast op maat

Vakkenkast op maat

Inloopkast op maat

Stalen kast op maat

Een tv op maat laten maken? Onze meubelmakers en lassers maken hem graag!

Wil je graag een tv kast op maat laten maken door onze meubelmakers en wil je graag een keertje langskomen in onze werkplaats en showroom? Dan ben je van harte welkom op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen.

Is Rucphen te ver? Dan kan je ons ook mailen, bellen of direct een offerte aanvragen.

Onze showroom is vandaag geopened