Vakkenkast op maat: geheel samengesteld naar jouw wens!
Vakkenkast op maat: geheel samengesteld naar jouw wens!

Vakkenkast op maat: geheel samengesteld naar jouw wens!

Online woonwinkels en meubelwarenhuizen volgen vaak trends. Daarom zie je er vaak kasten die nu populair zijn. Vaak zit er wel een paar modellen bij die je mooi vindt, maar helaas voldoen ze nooit volledig aan jouw wensen en eisen. Je kan wel een kast volledig naar wens laten maken door een meubelmakerij. Gelukkig kunnen wij die kast voor je maken!

Daarom vertellen we je op deze pagina hoe het laten maken van een vakkenkast op maat in zijn werk gaat.

vakkenkast op maat laten maken in een indsutriele stijl
vakkenkast op maat laten maken van noten hout of eiken hout

Wie zijn Weij?

In 2012 begon ‘Weij’ als een klein bedrijf met het maken van meubels van sloophout. Inmiddels is het Weij team een stuk groter en bestaat het uit 24 vakmensen die elke dag bezig zijn om de mooiste maatwerk meubels te maken. Wij helpen je met het maken van jouw unieke vakkenkast op maat.

Je wil iets specifieks en unieks. Een vakkenkast die past bij je interieur, wensen en eisen. Dat is precies waar wij jou mee kunnen helpen.

Wij maken het meubel van je dromen, zodat je die straks in je woning, restaurant of kantoor ziet staan.

Een kast op maat die perfect aansluit op jouw wensen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe vakkenkast begint vaak met het opdoen van inspiratie via social media of een Google zoekopdracht. Je wilt zo graag een kast vinden die naadloos aansluit op jouw unieke smaak, wensen en eisen.

Naar wat voor kast ben je op zoek? Zoek je een vakkenkast van eikenhout en stalen accenten of zoek je een volledig witte of zwarte vakkenkast? Het zou toch fijn zijn als je eindelijk de kast vindt waar je al die tijd al naar op zoek bent? Maar kan je die kast wel in een woonwinkel of in een webshop vinden?

vakkenkast op maat laten maken: zo gaan we te werk
vakkenkast op maat volledig in het zwart van staal

Onze werkwijze voor het maken van jouw vakkenkast op maat

De maten van de vakkenkast

Het is belangrijk dat we weten hoe groot de kast moet worden. Waarschijnlijk weet je de maatvoeringen tot de mm nauwkeurig, omdat je al zo lang naar een kast zoekt die perfect op dat ene plekje in je woonkamer moet passen. Bij ons hoef je niet op maatvoeringen te letten. Wij maken de kast precies hoe groot of klein je de kast wilt hebben. Maar uiteraard hebben we wel de maatvoeringen van de kast nodig. Denk hierbij aan de hoogte, breedte en diepte van de kast.

 

De stijl van de vakkenkast

Wist je dat we een vakkenkast kunnen maken van hout, staal of een combinatie van deze twee materialen? Door onze lassers te laten samenwerken met onze meubelmakers kunnen we voldoen aan de meest uitgebreide wensen.

Van welke materialen wil jij jouw vakkenkast? Wil je een kast van douglas hout en stalen accenten, een kast van eikenhout, een kast van barnwood of een volledig stalen kast? Je kan de stijl van de vakkenkast zelf bepalen, want we maken hem volledig op maat!

De kastindeling

Wil je graag een ruimte voor grote vazen, een la waar je belangrijke documenten kan bewaren en wat ruimte voor boeken? Dan is dit mogelijk. Laat het ons weten als je een offerte aanvraagt!

Vind je het lastig om de kastindeling te bepalen? Dan kunnen onze meubelmakers je adviseren.

Heb je al een schets van jouw ideale indeling? Stuur dit dan mee met je aanvraag!

 

We nemen contact met je op en geven een indicatie prijs

Na ons gesprek gaan we aan de slag met het maken van de offerte. Wanneer we de offerte hebben gemaakt versturen we deze via de mail en / of bespreken we deze via de telefoon.

Keur je de offerte goed? Dan gaan we op korte termijn voor je aan de slag!

vakkenkast op maat laten maken van hout
vakkenkast op maat laten maken in scandinavische stijl

Wij gaan aan de slag met het maken van jouw vakkenkast op maat

Voordat we aan de slag kunnen, bestellen we eerst de benodigde materialen als we deze niet op voorraad hebben. Vervolgens worden de producten op maat gezaagd en / of gelast en behandelen we de materialen zoals we besproken hebben.

Wanneer alle materialen op maat zijn gemaakt is het tijd om de kast op maat te maken. De losse materialen vormen dan één geheel. Als de kast helemaal is gemaakt gaan we aan de slag om het hout en staal te behandelen. We kunnen het hout een transparante lak geven en het staal in allerlei kleuren behandelen.

 

Het leveren en plaatsen van je vakkenkast op maat

Als je vakkenkast is gemaakt, wordt die netjes ingepakt, zodat er geen schade tijdens het transport kan ontstaan. Daarna komen onze meubelmakers naar je toe en plaatsen je kast in de slaap- of logeerkamer. Voordat je het weet staat de vakkenkast van je dromen in je huis ?. Soms wordt ervoor gekozen om de kast te laten leveren met een transporteur. We werken samen met enkele transporteurs die we vertrouwen. Dit drukt de kosten, maar hiermee kunnen we niet dezelfde service leveren als wanneer we de kast zelf komen leveren.

We maken verschillende kasten op maat. Neem maar eens kijkje hieronder:

Kast op maat

Kledingkast op maat

Boekenkast op maat

TV kast op maat

Vakkenkast op maat

Inloopkast op maat

Stalen kast op maat

Een vakkenkast op maat laten maken? We helpen je graag!

Wil je graag een vakkenkast op maat laten maken door onze meubelmakers en wil je graag een keertje langskomen in onze werkplaats en showroom? Dan ben je van harte welkom op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen. 

 

Is Rucphen te ver? Dan kan je ons ook mailen, bellen of direct een offerte aanvragen.

Onze showroom is vandaag geopend