Verzenden - Weijbv.nl

Verzenden

Hier vind je informatie over de verzending van een bestelling. Wil je meer informatie, klik hier voor de meeste gestelde vragen. Is jouw vraag alsnog niet beantwoord? Mail dan naar contact@weijbv.nl. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 dag een reactie van ons heeft.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Levertijd
Wij hanteren een levertijd van 5-7 weken! Mocht het nodig zijn, dan kunnen we onze meubels in overleg ook sneller leveren. Wij bezorgen binnen en buiten Nederland. 

 

Verzendkosten

Een product tot een lengte van 220cm kan verzonden worden voor €80,- binnen Nederland, €100,- voor in België en €150,- voor in West-Duitsland & Luxemburg. De verzending wordt dan uitgevoerd door het extern transportbedrijf Transmission. Wil je liever dat wij het zelf komen leveren, ook dat is mogelijk! Kosten voor het leveren is €0.90 per kilometer (heen & terug). Een bestelling wordt altijd tot de deur geleverd of anders als dit overeengekomen is. Mochten we de bestelling binnen brengen, dan brengen we het tot 1 hoog.

 

Aflevering via transportbedrijf
Bestellingen worden van maandag  t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 bezorgd.

Aflevering door Weij Maatwerk & Interieur
Bestellingen worden van dinsdag  t/m zaterdag tussen 08.30-17.00 bezorgd.

 

Status van mijn bestelling
In de meeste gevallen gaat de bestelling mee met ons pallettransport, dan krijgt u een Track & Trace nummer. Met dit nummer kunt u uw bestelling volgen. Wordt uw bestelling door ons, Weij Maatwerk & Interieur, getransporteerd dan spreken we een datum en tijdstip af en kunt u uw bestelling dan verwachten. De bestelling wordt dan vanuit onze werkplaats rechtstreeks door ons naar u getransporteerd. U krijgt dan geen Track & Trace nummer.

Onze showroom is vandaag gesloten