Vintage oak tafelblad - Weijbv.nl

Vintage Oak tafelblad

De warme kleur van barnwood bevalt het beste, maar de structuur van eikenhout vind je mooier? Geen paniek! Het is mogelijk om bladen te maken die het beste van twee werelden heeft; een Vintage Oak tafelblad. Dit tafelblad heeft de warme kleur van barnwood, maar komt zonder de ruwe splinters en kieren.

contact  Bel: 016 5795005

Vintage Oak is een variant van eikenhout. Net als Rustiek Eiken en Burnt Oak is Vintage Oak in een oven gedroogd, maar voordat de kleur te donker is geworden wordt het Vintage oak eruit gehaald. Dit zorgt voor een uniek bruine kleur, een middenweg tussen de andere eiken varianten. Hier kun je meer over lezen op deze pagina.

Vintage Oak afwerken

Afgezien van de diktes, 20 en 30 milimeter, kun je zelf de afmetingen kiezen. Onze meubelmakers kunnen de bladen zowel op de breedte als de lengte tot op de centimeter nauwkeurig bepaald worden. Ook de afwerking kan helemaal zoals jij dat wil!

Naast het zagen en schaven heb je verschillende keuzes in afwerking. De populairste behandelingen zijn:

 • Blanke lak; deze matte lak zorgt ervoor dat het tafelblad is beschermd tegen morsen en knoeien. De kleurverandering is minimaal, maar het gebruiksgemak is sterk verbeterd!
 • Borstelen; door de houten bladen te borstelen ná het schuren komt de oorspronkelijke structuur weer naar voren. Het hout voelt iets ruwer, maar natuurlijker aan.
 • Oliën; als je toch niet 100% tevreden bent met de kleur kan deze bijgewerkt worden met verschillende soorten olie.

Een Vintage Oak tafelblad is al vanaf €231,- per vierkante meter te koop! Wil je graag een totale prijs voor jouw tafel? Stel hem zelf samen in onze tool! Van Vintage Oak maken wij veel meer dan alleen tafelbladen. Voor meer informatie over de losse eiken planken kun je hier terecht. Neem voor maatwerk zoals een tv meubel of kast contact met ons op, dan kunnen we samen zitten om jouw idee verder uit te werken!


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend