|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
​​Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden

​​Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Wist je dat je ongeveer één derde van je leven doorbrengt op een bed? Dan moet een bed natuurlijk wel lekker liggen én stevig zijn. Ook is het leuk als een bed er mooi uitziet en de uitstraling passend is aan de slaapkamer. Houten bedden zijn daarvoor perfect. Zeker omdat onze houten bedden op maat gemaakt kunnen worden, passen ze in vrijwel elk interieur.

Omdat wij zowel een hout- en staalafdeling hebben, kunnen beide materialen goed gecombineerd worden. Het bed kun je daardoor helemaal zelf (of met ons) ontwerpen. We kijken eerst of jouw ideeën haalbaar zijn en vervolgens gaan we aan de hand van jouw idee aan de slag.

De bedden kunnen demontabel worden gemaakt (dit is bij vrijwel de meeste bedden ook standaard), waardoor het bed makkelijk verplaatst kan worden en op die zolderkamer te krijgen is. Zodra het bed in elkaar wordt gezet is het stevig en gaat het geen kant op.

Heb je vragen over een houten bed op maat of wil je een ontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt het bed helemaal zelf ontwerpen of een van de bedden hieronder kiezen. En deze bedden kun je natuurlijk ook weer aanpassen naar je eigen wensen.

Basic rustiek eiken bed op maat

De hoeken van dit bed bestaan uit 4 eiken palen. Tussen de palen worden eiken planken geplaatst waardoor het bed een eenvoudige, maar rustieke uitstraling krijgt.

De dikte van het eikenhout kun je helemaal zelf bepalen. Ook de hoogte van de palen en planken kun je aanpassen naar eigen wens.

Strak industrieel bed met lades

Dit moderne bed heeft een strakke uitstraling. Het hout is verlijmd en geschaafd zodat het een gladde uitstraling heeft. Maar mocht je het iets robuuster willen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Door de combinatie van hout en staal heeft dit bed ook een industrieel tintje.

Rustiek bed in een landelijke stijl

Dit bed is gemaakt van eikenhouten palen. Doordat de palen duidelijk aanwezig zijn krijgt het bed een rustieke uitstraling. Het hoofdbord van dit bed is in een X-vorm gemonteerd waardoor het bed ook een landelijk aanzien krijgt. Er zijn tal van alternatieve manieren om de X te plaatsen in het hoofdbord; zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor 4 kleine X-en.

Zwevende eiken bed op maat

Om je bed een magische uitstraling te geven kan je ervoor kiezen om het bed te laten “zweven.” Dit wordt gerealiseerd door de poten naar binnen te laten vallen. De poten van het bed kan je laten maken van staal of hout.

Houten kinderbed op maat

Een bed kan de look van een kinderkamer totaal veranderen. Met dit eikenhouten bed heb je een sterk en stevig bed met een stoere uitstraling.

Dit model kun je ook kiezen in een hoogslaper variant of in een stapelbed.

Heb je een bed gezien dat aan je wensen voldoet? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook bij een eigen ontwerp staan we graag voor je klaar.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!