Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden - Weijbv.nl

18 maart 2020

Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden

Iedereen wilt mooie meubels in huis, en wat is belangrijker dan een bed? Een derde van jouw leven breng je door op een bed, dan moet een bed natuurlijk wel lekker liggen en stevig zijn. Ook moet een bed er mooi uitzien en de uitstraling moet passen in de slaapkamer. Houten bedden zijn daarvoor perfect. Zeker doordat de bedden op maat gemaakt kunnen worden passen ze in vrijwel elk interieur.

Doordat wij zowel een hout én staal afdeling hebben kunnen beide materialen goed gecombineerd worden. Het bed kun je daardoor helemaal zelf ontwerpen. We kijken eerst of jouw ideeën haalbaar zijn en vervolgens gaan we aan de hand van jouw idee aan de slag.

De bedden kunnen demontabel worden gemaakt, waardoor het bed makkelijk verplaatst kan worden. Zodra het bed in elkaar wordt gezet is het stevig en gaat geen kant op.

Mocht je vragen hebben over je bed of wil je een ontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt het bed helemaal zelf ontwerpen of een van de bedden hieronder kiezen, deze kan je natuurlijk ok aanpassen naar uw wensen. De maten kunt u zelf bepalen. Zoek je nog meer inspiratie? Kijk eens naar de eiken bedden!

Rustiek eiken bedden op maat

De 4 hoeken van dit bed bestaan uit 4 eiken palen. Door hier tussen rustiek planken te plaatsen wordt het bed qua uitstraling rustiek maar wordt de uitstraling niet te zwaar.

De hoogte van de palen en planken kunt u zelf bepalen. Het bed kun je dan ook helemaal aanpassen zoals je wilt.

modern eiken bed op maat

Strak industrieel bed met lades

Dit bed heeft een strakke uitstraling.

Dit wordt gerealiseerd door de planken strak aan te laten sluiten op elkaar.

De lades onder het bed worden op maat gemaakt en kunt u zelf aanpassen.

Door de combinatie met hout een staal krijgt dit bed ook een industriële uitstraling.

Ook het strakke hoofdbord zorgt dat het bed in de slaapkamer een mooie uitstraling krijgt en een mooi pronkstuk wordt.

Rustiek bed landelijke stijl

Dit bed is gemaakt van eiken houten palen, doordat de palen duidelijk aanwezig zijn krijgt het bed een rustieke uitstraling.

Het hoofdbord van dit bed bestaat uit de zelfde palen is gemaakt en deze in een X vorm is gemonteerd wordt het bed niet alleen rustiek maar ook landelijk qua uitstraling.

Het bed is stevig maar blijft toch een lichte uitstraling hebben dit doordat het hoofdbord open is en er naast de palen gebruikt gemaakt wordt van dunnere planken.

bed met eiken palen
zwevend bed op maat gemaakt

Zwevende eiken bedden op maat

Om je bed een magische uitstraling te geven kan je ervoor kiezen om het bed te laten “zweven”.

Het effect dat het bed zweeft wordt gerealiseerd dor de poten naar binnen te laten vallen. De poten van het bed kan je laten maken van staal of hout.

Je kunt ze ook een donkere kleur geven daardoor vallen de poten weg in de schaduw van het bed.

Kinderbed hoogslaper of stapelbed

Een kinderkamer heeft natuurlijk een speelse uitstraling. Ook kan de kinderkamer een stoere uitstraling hebben.

Het bed wat in je kinderkamer komt moet hoe dan ook stevig zijn. Door het bed van steigerhout of eiken te maken kan je dit realiseren. Wil je toch dat het bed minder ruimte in neemt kun je kiezen voor een hoogslaper. Door het bed op hoogte te zetten kun je de ruimte hieronder nog benutten. Door onder het bed bijvoorbeeld een bureau neer te zetten. Ook is de ruimte onder het bed zeer geschikt als speelhoek.

Het bed kan je perfect in de kinderkamer laten passen door het te verven. Door een speels zwart-wit patroon gecombineerd met steigerhout krijgt het bed een stoere look.

Je kan ook kiezen om het bed dubbel te benutten en er een stapelbed van te maken. Dit stapelbed heeft een stoere uitstraling maar kan ook in een landelijke ruimte. Dit stapelbed is stevig en door de extra planken wordt het hoge bed veiliger.

steigerhouten bedden op maat
bed van steigerhout

Bed-ombouw

Mocht je een lattenbodem hebben die los in de ruimte kan staan. Kan je er ook voor kiezen om je bed te realiseren met een bed-ombouw. Een bed-ombouw kan het zelfde gemaakt worden als een bed en wordt net zo stevig.

Ook het ontwerp van je bed kan je helemaal zelf bepalen. Als u de maten van uw lattenbodem laat weten kunnen wij uw bed-ombouw daarmee op maat maken. Uw bed krijgt hiermee de uitstraling die u wilt.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend