Tafel in een organische vorm - Weijbv.nl
6 september 2022

Tafel in een organische vorm

Organische vormen. Je ziet ze overal terug in het interieur. Van kussens tot vazen en van spiegels tot banken. En ook de tafelbladen moeten er aan geloven. In deze blog vertellen we je alles over de trend van tafels in een organische vorm.

 

Waarom zijn organische vormen zo populair?

De mens heeft behoefte aan warmte en comfort om zich heen. Vooral na een lange dag hard werken willen we ons in onze veilige, warme en comfortabele huis terugtrekken. Dit uit zich terug in een interieur met aaibare materialen, zachte lijnen en ronde vormen. Het zorgt voor een speelse en uitnodigende sfeer.

Waar komt de organische vorm vandaan?

Een organische vorm is afgeleid uit de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een kiezel, druppel of bladeren. De vloeiende randen, het ontbreken van scherpe hoeken zorgt voor rust in je interieur. De vorm past zich moeiteloos in iedere omgeving aan.

 

Een tafelblad met een organische vorm

Eén ding is zeker: een blob tafelblad is hoe dan ook een eye-catcher in je interieur. Weij Maatwerk & Interieur maakt jouw organisch tafelblad helemaal op maat in de gewenste houtsoort. Heb je wat inspiratie nodig? Onderstaand hebben we wat voorbeelden voor je weggezet.

 

Hoeveel stoelen aan een tafel met een organische vorm?

Weet je niet hoeveel stoelen er rond een tafelblad passen met een organische vorm? Je kunt hiervoor dezelfde regels hanteren als bij een ovale tafel.

 

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden van een tafelblad met een organische vorm te bekijken. Eerst liever telefonisch of mailcontact? Klik hier voor onze contactgegevens.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag gesloten