Tafel in een organische vorm

Tafel in een organische vorm

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Organische vormen. Je ziet ze tegenwoordig overal terug in het interieur. Van kussens tot vazen en van spiegels tot banken. En ook de tafelbladen moeten er aan gaan geloven. In deze blog vertellen we je alles over de trend van tafels in een organische vorm.

Waarom zijn organische vormen zo populair?

De mens heeft onder meer behoefte aan warmte en comfort om zich heen. Vooral na een lange dag hard werken willen we ons in onze veilige, warme en comfortabele huis terugtrekken en even lekker tot rust voelen. Dit uit zich terug in een interieur met aaibare materialen, zachte lijnen en ronde vormen. Het zorgt voor een speelse en uitnodigende sfeer.

Waar komt de organische vorm vandaan?

Een organische vorm is afgeleid uit de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een kiezel, waterdruppel, bladeren, rotsen die door stromend water gevormd is, bessen enzovoort. De vloeiende randen, het ontbreken van scherpe hoeken zorgt voor rust in je interieur. De vorm past zich moeiteloos in iedere omgeving aan.

Een tafelblad met een organische vorm

Eén ding is zeker: een blob tafelblad is hoe dan ook een eyecatcher in je interieur. Weij Maatwerk & Interieur maakt jouw organisch tafelblad helemaal op maat in de gewenste houtsoort met elk z’n eigen karakteristieken uitstraling. Heb je wat inspiratie nodig? In de blog hebben we wat voorbeelden voor je weggezet.

Hoeveel stoelen aan een tafel met een organische vorm?

Weet je niet hoeveel stoelen er rond een tafelblad passen met een organische vorm? Je kunt hiervoor dezelfde regels hanteren als bij een ovale tafel maar je kan uiteraard ook altijd een beetje passen en meten :). Kom gerust eens langs om de mogelijkheden van een tafelblad met een organische vorm te bekijken. Eerst liever contact met ons? Bel ons of stuur een mailtje.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE