Badkamermeubels van hout - Weijbv.nl

5 februari 2021

Badkamermeubels van hout

Heb jij je oog al laten vallen op een badkamermeubel van hout? Of ben je je nog een beetje aan het oriënteren? In deze blog vind je inspiratie voor een houten badkamermeubel: praktische tips, functionele voorbeelden en de laatste trends.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Hout in de badkamer

Strak en glad geschaafd of oud en doorleefd: hout zien we al jaren door het hele huis, maar nog maar weinig in de badkamer. Terwijl het juist in de badkamer een prachtig effect kan hebben! Hout geeft de badkamer een warme uitstraling. Het oogt natuurlijk, ziet er sfeervol uit en is tijdloos. Toch krijgen wij nog regelmatig de vraag of dat wel kan, hout in de badkamer. En is het wel goed te onderhouden? Jazeker, is dan ons antwoord. Dat kan prima!

 

Het is belangrijk dat het meubel wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig massief hout. Dit is prima geschikt voor in de badkamer. Om het meubel waterafstotend te maken is het aan te raden om het hout te laten behandelen met een matte transparante lak. Hierdoor kan er geen water in het hout trekken en heb je er dus weinig omkijken naar.

 

Badkamermeubel van hout  Badkamermeubel van hout

 

Badkamermeubel van hout op maat

Grote kans dat je in de badkamerzaken niet precies kan krijgen wat je graag hebben wilt. Laat je meubel dan op maat maken! Geen concessies, maar precies zoals jij het wilt. Ook bij ons kun je zelf kiezen hoe het meubel er uiteindelijk uit gaat zien. De lengte, hoogte, breedte, kleur en complete uitstraling staat nog open en het is jouw taak om hier een aanvulling aan te geven. Uiteraard kunnen wij met je meedenken voor de beste en mooiste oplossing voor jouw interieur.

 

Of je nou een kom op het blad wilt plaatsen of de wastafel graag in het blad verwerkt wilt hebben, het is allemaal mogelijk. En heb je al nagedacht over de handvatten? Helemaal greeploos, strakke handvatten of juist een klassiek tintje met leren bandjes? Persoonlijke smaak is hierbij natuurlijk een hele grote factor, dus zorg ervoor dat je goed weet wat voor stijl badkamermeubel je graag wilt hebben. 

 

Badkamermeubel van hout  Badkamermeubel van hout  Badkamermeubel van hout

 

Badkamermeubel van eikenhout

Momenteel is massief eiken de meest geliefde houtsoort bij de keuze van badkamermeubels. De nerf van eiken is heel populair en gelukkig is eiken als badkamermeubel zeer geschikt. Een eiken badkamermeubel is dan ook niet meer weg te denken uit het aanbod. 

 

Naast badkamermeubels van eiken kunnen we ook meubels maken van andere houtsoorten. Onze meubelmakers hebben natuurlijk allemaal hun eigen expertise. Of het meubel nou van eikenhout, steigerhout of robuust barnwood gemaakt moet worden, niks is ons te gek. En heb je liever een industriële look? Wij hebben een eigen lasafdeling waardoor we ook stalen accenten kunnen toevoegen aan een badkamermeubel van hout.

 

Badkamermeubel van hout  Badkamermeubel van hout

 

Heb je zelf een idee en wil je bij ons de houtsoorten komen bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom in Rucphen. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je graag eerst wat meer informatie of een indicatie van de kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend