Op 11 september 2023 heeft De Kragt zijn deuren geopend. Naast dat je hier professioneel kan sporten is de locatie ook voorzien van werk- en vergaderplekken, behandelruimtes en een horecagelegenheid. 

Voor de werk- en vergaderruimtes heeft interieuradviesbureau Huize Zus, in opdracht van de gemeente Breda, een interieurplan opgesteld. In dit plan geven zij advies om in de kantoorruimtes en kantine gebruik te maken van de akoestische wandpanelen. Dit voor een fijnere en gezonde werkomgeving. 

De uitvoering van deze akoestische wandpanelen hebben Weij mogen uitvoeren. En het resultaat mag er zijn, zowel akoestisch als decoratief. De panelen die hier zijn toegepast hebben een hoogte van 280 cm.

 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Wandbekleding

Diverse kantoorruimtes zijn voorzien van akoestische wandpanelen.
  • Twee kantoorruimtes & kantine 
  • Akupanelen: rustiek eiken met zwart vilt
  • Afmeting paneel 280 cm x 60 cm 
  • Inkepingen aangebracht voor stopcontacten

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE