|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Stalen frames op maat

  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Bij Weij Maatwerk & Interieur merken wij dat veel mensen vragen om een stalen frame. Vooral de X-poot en de stalen sterframe zijn erg in trek. Bijna 95% van alle tafels die wij maken krijgen een stalen frame! Niet vreemd natuurlijk. Het staal is super sterk en het contrast met de houten bladen ziet er erg mooi uit. Alle frames zijn maatwerk, dus ook jouw bijzondere stalen onderstel kan worden gemaakt door onze professionals!

Mogelijke afwerkingen

Het afwerken van het staal kan op tientallen manieren. Standaard worden onze frames alleen behandeld met blanke lak. Dit is ter bescherming van het staal, maar heeft geen invloed op de donkere, robuuste uitstraling. Het is ook mogelijk om de frames egaal te spuiten in allerlei kleuren. Zowel de blanke als het spuiten wordt door onze eigen professionals gedaan.

Naast lakken is het ook mogelijk om het staal te poedercoaten. Het poedercoaten gebeurt door een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf kan het staal poedercoaten in alle kleuren van de regenboog. Het voordeel van poedercoaten is dat het staal extra is beschermd tegen vocht, waardoor het staal niet snel zal roesten. Daarnaast ziet een gepoedercoat frame er strakker uit.

Andere stalen frames

Wil je wel graag een stalen frame, maar is er geen frame die jou aanspreekt? Bij Weij Maatwerk & Interieur hoort een hele lasafdeling waar alles van staal wordt gemaakt. Heb je dus een eigen idee over een stalen frame, aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom eens lang bij onze showroom. Wij denken graag met je mee en samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!