|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Wist je dat wij naast meubels ook overkappingen en tuinkamers op maat maken? Bij Weij Maatwerk & Interieur stel je je overkapping helemaal zelf samen, precies zoals jij het graag wilt. Of het nu een luxe buitenverblijf of een eenvoudig tuinhuisje is; alle gewenste afmetingen en stijlen zijn mogelijk.

Een overkapping op maat van Douglas of eiken

Als je op zoek bent naar een unieke overkapping of als je in jouw tuin te maken hebt met maten die afwijken van de norm, dan kan een overkapping op maat een perfecte uitkomst zijn. Samen met jou creëren we een overkapping die voldoet aan al je wensen en behoeften. Overkappingen kunnen we onderverdelen in drie verschillende soorten:

1. De overkapping met plat dak; De naam zegt het al: deze overkapping heeft een plat dak. Bij een overkapping met plat dak zijn veel opties mogelijk. Je kunt de wanden open laten of de overkapping dicht maken met bijvoorbeeld potdeksels. Maar denk ook eens aan een groen dak voor een betere leefomgeving.
2. De zadeldak overkapping; Bij een zadeldak zijn beide kanten van het dak even lang. Je kunt de overkapping met of zonder wanden laten uitvoeren. Tevens is een extra opbergruimte op zolder mogelijk.
3. De Kapschuur; Kenmerkend aan een kapschuur is het dak. De achterkant van het dak is langer dan het voorste gedeelte van het dak. Verder heeft de kapschuur dezelfde mogelijkheden als een zadeldak.

Alle overkappingen worden standaard ontworpen met fijn bezaagd of geschaafd douglas. Ben je op zoek naar een luxere én duurzamere houtsoort, dan kunnen we de overkapping ook maken in eikenhout.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Wil je de grenzen tussen binnen en buiten vervagen en langer genieten van het buitenleven? Dan is een tuinkamer een ideale oplossing. Een tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met glazen voor- en zijwanden. Een tuinkamer kan tegen een huis worden gemonteerd, maar kan ook vrij in de tuin staan. Dankzij de glazen schuifwanden ben je beschermd tegen wind en ander onaangenaam weer.

Twijfel je over welke bestrating er bij een tuinkamer past? Dat is begrijpelijk. Als je een luxe tuinkamer hebt waarin je gaat werken of borrelen, dan wil je natuurlijk ook een vloer die daar bij past. Een strakke betonvloer is dan zeker een optie. Naast dat het een luxe uitstraling heeft, heeft het ook hele functionele eigenschappen zoals bijvoorbeeld een isolerende werking. Nog een pellet kachel erin en je zit er heerlijk bij!

Bouwpakket of montage

Naast overkappingen en tuinkamers is er natuurlijk nog veel meer te maken op maat. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuisje of een veranda op maat. Ook een carport of pergola hoort bij de mogelijkheden.

Of het nu een overkapping of een carport is, we bieden voor alle varianten twee opties aan: een bouwpakket of montage. De bouwpakketten worden op maat voor je gemaakt in onze werkplaats. Je hoeft de constructie vervolgens alleen nog te monteren. Is deze klus te hoog gegrepen? Geen probleem, onze vakmannen komen graag de montage van de overkapping verzorgen.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!