|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Stalen deuren op maat

  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Wil jij een unieke stalen deur op maat? Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we stalen deuren op maat die precies voldoen aan je wensen. Van een stoere taatsdeur tot een strakke scharnierdeur met zijlicht; de stalen deuren zijn in allerlei afmetingen en soorten mogelijk. Onze stalen deuren worden met de hand gemaakt op onze eigen lasafdeling. Hierdoor kies je voor een unieke stalen deur die met liefde en passie is gemaakt.

Kies jouw ideale deur

Ben je op zoek naar een stalen deur en ben je benieuwd naar de verschillende opties? We inspireren je graag door verschillende mogelijkheden voor te leggen. Bekijk ook eens onze maatwerk projecten op het gebied van stalen deuren.

  1. Scharnierdeur; De stalen scharnierdeur is misschien wel de meest populaire en toegankelijke stalen deur die er is. Je ziet de stalen scharnier deur regelmatig terugkomen in verschillende huishouden en het is vaak een echte eye-catcher. De scharnierdeur van staal wordt vaak toegepast van de hal naar de woonkamer omdat je zo meer licht creëert en de hal bij de woonkamer kan trekken. De meest populaire uitvoering is natuurlijk de zwarte stalen scharnierdeur met drie gelijke vakken.
  2. Taatsdeur; Een taatsdeur maakt echt indruk! Dat komt omdat een taatsdeur geen kozijn nodig heeft en hierdoor nog meer opvalt. Een stalen taatsdeur scharniert op een vast punt in het profiel, namelijk boven en onder. Het resultaat hiervan is een deur die twee kanten op kan draaien. Een echt voordeel dus! Hoewel de taatsdeur met zijn minimalistische looks veel positieve kanten heeft, is er helaas ook een klein nadeel aan de taatsdeur: de deur kan niet alle tocht tegenhouden. Gelukkig kunnen we dit grotendeels voorkomen door extra tochtwerende en geluiddempende strips toe te voegen.
  3. Schuifdeur; Stalen schuifdeuren zien er niet alleen stijlvol uit, ze zijn ook nog eens super praktisch. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openslaande deuren. Een schuifdeur is dus ruimtebesparend. Schuifdeuren van staal geven ook nog eens en-suite gevoel en worden daarom vaak geplaatst van de keuken naar de woonkamer of serre, of naar de slaapkamer of het kantoor.

Het design van de stalen deur

Onze stalen deuren zijn geheel naar wens samen te stellen. Dat betekent dat je ook zelf het design van de deur kunt bepalen. Houd je van een rank profiel wat minimalistisch oogt? Of heb je liever een robuust model met grove kokers? Alles is mogelijk. Ook de vakverdeling van de stalen deur kun je zelf bepalen. Een populaire optie is natuurlijk de deur met drie of vier vakken, maar tegenwoordig zien we ook steeds meer andere designs voorbijkomen. Deuren met vijf of zes vakken, of deuren met ongelijke vakken. Wil je zelf de vakverdeling ontwerpen? Ook dat kan natuurlijk.

Naast de vakverdeling kunt je ook de kleur, de deurgreep en het glas zelf bepalen. Voor de stalen deuren gebruiken we natuurlijk gelaagd veiligheidsglas. Dit voorkomt dat het glas bij een breuk uiteenvalt. Het glas is standaard transparant, maar ook glas met een reliëf of rookglas is natuurlijk mogelijk. Het staal kan blank worden behandeld of gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Ook kleuren zoals brons en goud zijn mogelijk. En om het af te maken kun je ook kiezen voor een coating met structuur. 

Een zijlicht of vast stalen kozijn

Naast deuren kunnen we in onze werkplaats natuurlijk ook vaste kozijnen of zijlichten produceren. Een zijlicht is een vast venster dat naast of aan een deur wordt geplaatst. Op die manier geef je de ruimte wat extra daglicht. Een zijlicht wordt daarom vaak geplaatst naast de deur van de hal naar de woonkamer.

Een vast stalen kozijn is een ideale vervanger van een wand of muur als je twee ruimtes met elkaar wilt verbinden, maar wel de benodigde privacy wilt. Deze optie wordt dan ook vaak gebruikt op het kantoor. Ook buiten, in een overkapping of tuinkamer, is een vast kozijn een populaire optie. Op die manier koppel je het binnen- en buitenleven met elkaar.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!