|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
 • Meubels

 • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ben je toe aan een nieuwe keuken, maar zijn de apparaten eigenlijk nog wel goed? Laat het houtfineer los, maar zitten de kastjes nog stevig in elkaar? Dan is het een goed idee om te kiezen voor nieuwe keukenfrontjes in plaats van het verbouwen van de complete keuken.

Vaak is een keuken gemaakt om decennialang mee te gaan, maar de standaard keukenfrontjes geven het al veel eerder op. Waarom zou je zo veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken als alles nog degelijk is? De keukenfrontjes kunnen makkelijk worden vervangen door hoogwaardige houten frontjes.

Inspiratie voor keukenfronten

Als je op zoek bent naar nieuwe keukenfrontjes is het natuurlijk belangrijk dat je weet naar welke stijl je ongeveer zoekt. Met de frontjes kun je namelijk alle kanten op. Van robuuste eiken frontjes tot strakke eiken fronten van notenhout. Heb je nog geen idee? Geen nood! Laat je dan inspireren door keukenfronten te bekijken in allerlei verschillende stijlen, vormen en afwerkingen. In onze projecten zie je al veel verschillende keukenfronten voorbij komen.  Je kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen op Pinterest en Instagram. Deze kanalen staan vol met de laatste trends en de mooiste foto’s van badkamermeubels. Wist je dat wij bijna in alle gevallen deze badkamermeubels kunnen namaken? Ook als je het een klein beetje aangepast wilt hebben kun je bij ons terecht.

Wat zijn de voordelen van keukenfrontjes in massief hout

Het is natuurlijk makkelijk om te kiezen voor standaard keukenfronten van de keukenboer, maar daarmee krijg je niet de wow-factor. Vaak is een nieuwe keuken ook een stuk duurder dan wanneer je alle keukenfronten vervangt door kwalitatief hoogwaardige frontjes. Dit zij de voordelen:
 • Ze zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal dat warmte en karakter aan je keuken geeft.
 • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waardoor je een frontje kunt kiezen dat perfect past bij de stijl van je keuken.
 • Ze zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan met de juiste zorg.
 • Ze zijn veel goedkoper dan een compleet nieuwe keuken. Wat zijn de nadelen
 • Ze zijn vaak duurder dan kant-en-klare frontjes.
 • Ze kunnen langer duren om te maken dan kant-en-klare frontjes.
 • Ze kunnen meer onderhoud vergen dan kant-en-klare frontjes.

Wat zijn de nadelen

 • Ze zijn vaak duurder dan kant-en-klare frontjes.
 • Ze kunnen langer duren om te maken dan kant-en-klare frontjes.
 • Ze kunnen meer onderhoud vergen dan kant-en-klare frontjes.

Wat kunnen Weij voor je betekenen?

Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we meubels op maat van hout en staal. Of het nu een landelijke eettafel is of een moderne badkamermeubel, we maken de meubels in ieder mogelijke stijl. De meubels produceren wij op basis van jouw ideeën en wensen. Heb je advies of een ontwerp nodig? We denken graag met je mee. In onze showroom staan we klaar om jou te helpen met jouw droominterieur. Wil je zeker weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten? Maak dan een afspraak zodat we hier rekening mee kunnen houden. Je kunt dan eventueel ook al wat informatie kwijt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.
Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!