|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Ovale eken tafel | Stalen onderstel | Akupanelen

Landelijk

Ovale eken tafel | Stalen onderstel | Akupanelen

Landelijk

Ovale eken tafel | Stalen onderstel | Akupanelen

Landelijk
  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Wanden, vloeren en plafonds zijn super belangrijk bij het designen van een interieur. De grote oppervlakken hebben een grote impact op de sfeer. Dit is de reden dan veel mensen de muur een kleurtje geven of een mooi behangetje ophangen. Je kunt er ook voor kiezen om hout te gebruiken als bekleding om warmte toe te voegen aan het interieur.

Houten wanden, vloeren en plafonds met de mooiste planken

Er is geen wand / muur die Weij Maatwerk & Interieur niet kan betimmeren met bijvoorbeeld mooie karakteristieke sloophouten planken. Voor het betimmeren van uw wand heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, maten planken en patronen. Zo kunnen de planken horizontaal, verticaal, schuin, in volle lengtes of in kleine lengtes gemonteerd worden. Bij wanden die mooi recht zijn kan de wandbekleding er gelijk op worden gemonteerd. Anders zal er een geraamte met houten platen worden gebruikt.

Om de houtsoorten en verschillende designs goed uit te kunnen leggen nodigen we je graag uit in onze showroom. We hebben voorbeelden staan van allerlei houtsoorten. Zo kun je bij ons terecht voor een landelijke robuuste uitstraling, maar ook voor moderne akoestische latten wanden.

Plafonds bekleden

Het bekleden van plafonds kan eigenlijk met alle wandbekledingen, ook al doet de naam anders vermoeden. We hebben al verschillende plafonds bekleed met sloophouten planken, oud barnwood, akupenelen, en nog meer.

Vloeren van sloophout of eikenhout

Bij Weij Maatwerk & Interieur hebben we al velen vloeren gelegd. Veel mensen kozen in het verleden voor een warme sloophouten vloer, maar dat is ondertussen natuurlijk allemaal verschoven naar moderne en strakke vloeren. 

De vloeren van sloophout leggen we op een ondervloer van OSB platen waar we de planken makkelijk op vast kunnen nieten. De eiken vloeren met een patroon worden vaak op een betonnen vloer gelijmd en de rechte eiken vloeren kunnen los gelegd worden. Elke situatie is anders, dus vraag na wat bij jou de beste oplossing is.

Wat kunnen Weij voor je betekenen?

Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we meubels op maat van hout en staal. Of het nu een landelijke eettafel is of een tv-meubel met een Scandinavische look, we maken de meubels in ieder mogelijke stijl. De meubels produceren wij op basis van jouw ideeën en wensen. Heb je advies of een ontwerp nodig? We denken graag met je mee.

In onze showroom staan we klaar om jou te helpen met jouw droominterieur. Wil je zeker weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten? Maak dan een afspraak zodat we hier rekening mee kunnen houden. Je kunt dan eventueel ook al wat informatie kwijt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

 

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!