|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Ons team

Matthias team

Matthias

Eigenaar 

Als de eigenaar van Weij, is Matthias de drijvende kracht achter het bedrijf. Zijn gedrevenheid, spontane aanpak en oplossingsgerichtheid vormen de sleutel tot het succes.

Met een passie voor innovatie en een visie voor de toekomst, stuurt hij het team van Weij perfect aan.

Evelien

Marketing, communicatie & sales 

Een veelzijdige kracht bij Weij, met een passie voor interieurontwerp en een talent voor sales. Ze brengt niet alleen bouwpakketten voor overkappingen en eettafel sets tot leven, maar is ook een meester in off- en online communicatie. 

Laura

Hoofdverkoop & klantenservice 

De spil van onze klantgerichte operaties. Met een scherp inzicht in klantenservice, een enorm goed geheugen en een passie voor sales, vormt Laura de ruggengraat van het bedrijf.

Zij heeft de capaciteit om onze klanten te begrijpen, hun behoeften te vervullen en relaties te onderhouden. 

Agatha

Administratie 

Als het hoofd van onze administratieve zaken is Agatha de rustige en controlerende kracht achter de schermen. Haar beheersing van de administratieve processen is van onschatbare waarde voor het bedrijf.

Met een kalme en doelgerichte benadering zorgt ze ervoor dat al onze administratieve zaken soepel verlopen. Ze houdt een scherp oog op de financiën en documentatie om ervoor te zorgen dat alles perfect in orde is. 

Elian

Website beheer & online marketing 

De drijvende kracht achter de verschillende websites en de online aanwezigheid. Of het nu om product advertising gaat of het uitzoeken van een vernieuwd online platform, Elian is er mee bezig. De kenmerken innovatie en vernieuwing passen hem perfect. 

Bovendien biedt hij zo af en toe ook een helpende hand in de werkplaats, wat zijn veelzijdigheid en toewijding aan het team benadrukt.

Karlijn

Marketing & communicatie, sales en hr-zaken. 

Veelzijdige collega die altijd klaar staat met haar fototoestel of telefoon om producten en interieur resultaten vast te leggen. Ze beheert ook onze sociale media kanalen en zorgt voor boeiende visuele content.

Naast haar creatieve rol, heeft Karlijn diverse verantwoordelijkheden binnen het bedrijf, waaronder communicatie, sales en HR-zaken. Haar veelzijdige inzet draagt bij aan ons bedrijfssucces en groei.

 

 

Henkie

Ontvangstcomité 

Bij Weij hebben we een speciaal ontvangstcomité, en dat is niemand minder dan deze vrolijke viervoeter! Altijd enthousiast en begroet iedereen met een kwispelende staart en een lieve glimlach.

Hij is een graag geziene gast op kantoor en in de werkplaats. 

Robbert team 1

Robbert

Hoofd meubelmaker 

Als het hoofd van ons meubelmakerteam is Robbert de persoon die de kunst van het meubelmaken naar een hoger niveau tilt. Met een ongekende passie voor vakmanschap en een verlangen naar uitdagingen, is hij de drijvende kracht achter onze creatieve meubelstukken.

Robbert heeft de leiding over ons team van meubelmakers en enthousiaste stagiaires. 

Ilja team

Ilja

Meubelmaker in opleiding (bbl)

In 2022 begonnen aan zijn BBL-opleiding aan het HMC in Rotterdam. Het is overduidelijk dat dit de juiste keuze is geweest, want Ilja heeft het vakmanschap in zijn vingers!

Hij heeft zich snel ontwikkeld en zijn passie voor meubelmaken is duidelijk merkbaar in zijn werk. Zijn toewijding en leergierigheid zijn bewonderenswaardig en dragen bij aan het succes van het team.

Axel

Meubelmaker 

Een toegewijde meubelmaker die zijn opleiding heeft gevolgd terwijl hij bij ons werkte. Met vastberadenheid en passie heeft Axel de kunst van meubelmaken eigen gemaakt en zich ontwikkeld tot een waardevol lid van het team.

Zijn beslissing om de opleiding te combineren met zijn werk bij ons heeft zich uitbetaald in een uitstekende meubelmaker. De toewijding en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig en inspirerend.

Jonathan team

Jonathan

Meubelmaker 

De meester in het omzetten van Barnwood in adembenemende meubelstukken. Met een liefde voor dit unieke materiaal, heeft Jonathan zich bewezen als een ware ambachtsman.

Met een controlerende rol binnen het team zorgt hij ervoor dat elk meubelstuk tot in de puntjes is afgewerkt en aan onze hoogste normen voldoet.

Djoury team

Djoury

Meubelmaker in opleiding (bbl)

Sinds 2022 bij Weij om zijn opleiding tot meubelmaker te volbrengen. 

Djoury staat altijd klaar om anderen te helpen en kan ingezet worden voor diverse werkzaamheden. Zijn gedrevenheid en bereidheid  om diverse zaken uit te voeren maken hem een fijne aanwinst voor het bedrijf.

Hans

Hoofd lasser 

Ooit begonnen als meubelmaker binnen het bedrijf en heeft sindsdien een opmerkelijke transformatie ondergaan. Hij heeft de uitdaging aangenomen om een opleiding tot lasser te volgen en is nu hoofd lasser bij Weij.

Niets is voor Hans te uitdagend. Wat de klus ook is, we hebben het volste vertrouwen dat hij het aankan en met succes kan voltooien. 

Remco team

Remco

Allround medewerker lasafdeling 

De spil op de lasafdeling en het buitenterrein. Van het verzamelen van houtbestellingen tot het zagen en voorbereiden van staalbestellingen. Remco zorgt dat het gereed ligt. En heb je extra handjes nodig, Remco staat voor je klaar. 

Onlangs zijn cursus tot lasser afgerond. 

Peter

Monteur 

Sinds december 2023 is Peter een nieuw gezicht binnen het team van Weij. 

Hij is verantwoordelijk voor het produceren van handige kasten. Naast het produceren hiervan is hij ook het vaste gezicht voor de leveringen van deze kasten. 

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!