In de koffiebars van Cupp, inmiddels twee vestigingen in Utrecht, ontdek je verfijnde en verrassende smaken van koffie en thee, geniet je van baksels en broodjes en ervaar je de gezellige en gastvrije sfeer.


Lees verder over dit project

In 2019 hebben we Peter Braakman, eigenaar van Cupp, zijn eerste locatie aan de Nobelstraat in Utrecht voorzien van een drietal design tafelbladen. Alle driede bladen in dezelfde look & feel, namelijk een Hongaarse punt design met een kleurbehandeling. Alle drie de tafels zijn ware eyecatchers in de ruimte en worden soms ook gebruikt als kunst aan de muur. Vergelijkbare tafelbladen zijn, doordat ze gezien waren bij Cupp, verkocht aan particuliere klanten. 

En voor de locatie aan de Kanaalweg in Utrecht, geopend in 2022, hebben we diverse tafelbladen geproduceerd. Er is hier gebruikgemaakt van de houtsoort Rustiek New oak. De tafelbladen hebben een massieve dikte van 20mm en zijn aan de randen opgedikt naar 40mm. Zo bespaar je in gewicht en in je portemonnee. Deze fijne oplossing is niet bij iedere afmeting mogelijk. 

 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Workshop tafelbladen

Bij de nieuwe locatie is er gebruik gemaakt van een moderne uitstraling.
 • Rustiek new oak 20 mm, opgedikt aan de randen naar 40 mm
 • Afmeting 60 cm x 50 cm, 120 cm x 40 cm en 120 cm x 80 cm
 • Noesten en scheuren zwart gestopt
 • Blank mat behandeld
 • In totaal 20 stuks

Design tafel klein

Drie dezelfde tafelbladen zijn geproduceerd in twee verschillende afmetingen;. Zie hier de kleine variant.
 • Rustiek new oak 40 mm, verstekrand met een hoogte van 60mm
 • Hongerse punt design
 • Afmeting 60 cm x 30 cm 
 • Behandeld in drie verschillende kleuren; zwart, wit en koloniaal

Design tafel groot

Drie dezelfde tafelbladen zijn geproduceerd in twee verschillende afmetingen;. Zie hier de grote variant.
 • Rustiek new oak 40 mm, verstekrand met een hoogte van 60mm
 • Hongerse punt design
 • Afmeting 240 cm x 90 cm
 • Behandeld in drie verschillende kleuren; zwart, wit en koloniaal

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE