Voor de kookstudio Larskookt in Bergen op Zoom zocht eigenaar en tevens kok Lars maatwerk tafels. Tafels die fijn in gebruik zijn, een tegen stootje kunnen en die goed onderhouden kunnen worden. Bij Larskookt kun je namelijk workshops, teambuilding en bedrijfsuitjes houden en allemaal in het teken van heerlijk eten en het samen bereiden. De tafels die Lars zocht zouden intensief gebruikt gaan worden. 


Lees verder over dit project

Samen met Lars is er tijdens een bezoek aan onze showroom en werkplaats gekeken naar de combinatie hout en staal. Deze combinatie zou namelijk perfect aansluiten bij de stoere industriële uitstraling die Lars zocht. 

De tafels die Weij Maatwerk & Interieur voor Larskookt heeft mogen maken zijn geproduceerd in de houtsoort Rustiek New oak. De tafelbladen hebben een dikte van 30mm en worden ondersteund door een industrieel stalen tafelframe. Om de tafelbladen qua uitstraling te laten passen bij de locatie, zijn de bladen behandeld met een niet dekkende kleurbehandeling. Het mooie karakteristieke hout is nog door de behandeling heen te zien. 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Horeca tafels

De tafels, 7 stuks, die bij Larskookt zijn geleverd, zijn in twee verschillende afmetingen gemaakt. De uitstraling van beide afmetingen zijn gelijk aan elkaar.
  • Rustiek new oak 30mm
  • Afmeting 150cm x 75cm & 75cm x 75cm (totaal 7stuks)
  • Behandeld met een high solid kleur
  • Industrieel stalen frame met kokermaat 40mm x 40mm
  • Blank mat behandeld
  • Totale hoogte bovenkant tafelblad 76cm

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE