In opdracht van Inofec, een specialist in kantoorinrichting en kantoormeubelen, hebben wij in het begin van 2021 onze bijdrage mogen leveren aan het Independer project. Een mooi project waar in 2021 het eerste gedeelte van het kantoorpand in Hilversum werd aangepakt. Midden 2023 zou het tweede gedeelte van het kantoorpand uitgevoerd moeten worden. Ook dit gedeelte is inmiddels helemaal uitgevoerd. Wat er allemaal is  gerealiseerd lees je hieronder. 


Lees verder over dit project

Als je de verzekeringsmaatschappij Independer een beetje kent, weet je misschien dat het bedrijf ooit is begonnen als Robin Hood N.V. Het interieur dat Inofec voor de kantoorruimtes heeft ontworpen is daarom helemaal in de style van Robin Hood. Waarbij er veel gebruik is gemaakt van robuuste materialen zoals hout en staal. Om de werkomgeving gezond en aangenaam te maken vind je in iedere ruimte heerlijke planten. 

Nadat de ontwerpen akkoord waren, zijn we gestart met de productie van de maatwerk producten. De producten die we onder andere gemaakt hebben zijn de prachtige bloembakken van akupanelen, een barnwood tribune voor in de brainstorm ruimte, een industriële stalen rek voor boven de grote vergadertafel, maar ook de inbouw zitplekken in de gang en de lambrisering in de blue room. Verder hebben we nog in een aantal ruimtes de muren voorzien van barnwood wall wandbekleding. Het barnwood wall bestaat uit verschillende afmetingen aan robuuste latten, waardoor je eenvoudig een speelse en sfeervolle ruimte creëert. 

Doordat ze bij Independer zowel “landelijke” als een moderne aspecten hebben gebruikt kunnen we met dit maatwerk kantoor project goed laten zien wat er allemaal mogelijk is. De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Plantenbak

Deze plantenbak is gemaakt van de bekende Akupanelen. Onder de plantenbakken zijn wieltjes gemonteerd en bovenop is hij afgewerkt met een eiken sierlijst. De panelen zijn gemaakt van MDF latjes en fineer, waardoor het het geluid dempt.
 • Bloembakken van akupanelen 
 • Afmeting 100 cm x 100 cm x 40 cm 
 • Voorzien van een ondiepe bodem en wielen.

Wandbekleding

Bij de ingang van de kantine wilde Independer graag Akupanelen als wandbekleding hebben. Deze akupanelen konden makkelijk tegen een rechte glazen wand gemonteerd worden. Ook achter de grote tv hebben we akupanelen mogen monteren.
 • Akupanelen rustiek eiken met zwart vilt
 • Afmeting per paneel 280cm x 60cm

Wandbekleding

Diverse kantoorruimtes zijn voorzien van houten wandbekleding.
 • Barnwood Wall wandbekleding
 • Zo’n 100m2 gemonteerd

Lambrisering

In de blueroom is er gekozen voor een sierlijsten lambrisering. Waar dit voorheen wat stoffig en oudbollig eruitzag is dit bij Independer in een nieuw jasje gestoken.
 • Lambrisering met sierlijsten 
 • Twee ruimtes voorzien van wandbekleding

Kantinetafel

Deze eiken tafels met stalen frame worden gebruikt als kantinetafels. De stalen koker is dezelfde dikte als de dikte van het hout, waardoor het mooi bij elkaar past. Ook het contrast van het natuurlijke eiken en het zwarte staal is erg mooi.

Plafondrek

Dit stalen rek is op maat gemaakt en is aan het plafond gehangen met stalen kettingen. Het stalen rek wordt gebruikt om (kunst)planten op te hangen boven de grote vergadertafel.
 • Industrieel stalen rek, met gaas
 • Bestaat uit verschillende delen en is op locatie gemonteerd
 • Blank mat behandeld 
 • Montage aan het plafond

Tribune

In de brainstormruimte is gebruikgemaakt van een speels element, namelijk de tribune met de daarbij behorende Robin Hood pijl & boog.
 • Tribune op maat, 3 lagen 
 • Houten onderframe met daarop Barnwood Wall 
 • Afmetingen +/- 385 cm x 657 cm

Coupe-zits

Om alle ruimte in het gebouw goed te benutten zijn er in een gang een aantal zitgedeeltes gecreëerd door de zitjes te verwerken in de muur.
 • Coupe-zits, 4pers.

Wegwijs borden

Om de ruimtes aan te duiden zijn er wegwijs borden gemaakt.
 • Hergebruikt hout 
 • Diverse afmetingen

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE