Aan deze woning zijn een eettafel, een organische salontafel en een wandplank toegevoegd die afkomstig zijn van Weij. Alle producten zijn gemaakt van de houtsoort Rustiek New oak en zorgen zo voor een rustig geheel. Het moderne tintje komt naar voren door de organische vormen van de producten en de verjonging van de randen. De eettafel heeft als enige een stalen toevoeging, namelijk de centrale tafelpoot. De grotere organische salontafel is voorzien van houten poten. Het tafeltje dat er naast staat heeft de klant er passend kant-en-klaar bij gevonden. Doordat hier verschillende materialen en kleuren gebruikt wordt geeft dit de woonkamer een speelse uitstraling.  

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Eettafel

Een gezellige en praktische eetkamertafel met een moderne touch. Aan deze tafel kun je namelijk minimaal 10 gasten kwijt.
 • Afmeting 260 cm x 100 cm 
 • Rustiek New oak 40 mm 
 • Hoeken afgerond en de randen 60 graden verjongd 
 • Centrale tafelpoot van staal 
 • Tafelblad en frame zijn beide blank mat behandeld

€1900 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Salontafel

Geen grote aanwezige salontafel in deze woonkamer, maar een sierlijk tafeltje.
 • Afmeting 60 cm x 60 cm 
 • Organische vorm en verjonging aan de randen 
 • Rustiek New oak 40 mm 
 • Tafelpoten in dezelfde houtsoort 
 • Blank mat behandeld

€500 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandplank

De prachtige industriële keuken is door de wandplank voorzien van extra opbergruimte.
 • Afmeting 218 cm x 18 cm 
 • Rustiek New oak 30 mm
 • Verjongd aan de voorzijde
 • Voorzien van draadeinden om de plank “zwevend” te monteren

€390 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE