|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Kantoorinterieur @Thuiszorg West-Brabant

Zowel in de grote kantoorruimte als in de iets kleinere ruimte is een boomstamtafel geplaatst. De tafels zijn robuust, natuurlijk en industrieel. Ze zijn namelijk voorzien van een wit stalen matrix frame. Boven de tafels is een industrieel stalen rek opgehangen. Dit rek fungeert als plantenrek en creëert een gezellige en sfeervolle plek. Ook de ontvangstbalie is van zo’n leuk industrieel stalen rek voorzien. De plantjes verwelkomen je!

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Vergadertafels

Een heerlijke ruimtelijke en lichte plek om aan te werken of om met je collega’s te vergaderen.
  • Boomstam tafel 40mm 
  • Afmeting 300cm x 100cm 
  • Blank mat behandeld 
  • Matrix frame, poedercoat wit

Industriële stalenrek

Boven de tafel is een mooie stalen rek gehangen voor planten. Dit rek is vastgemaakt in het plafond.
  • Industriële stalen kokers
  • Gebruik gemaakt van 20mm x 20mm
  • Zwart behandeld

Balie met akupanelen

Om de vergaderruimte en ontvangstbalie sfeervol aan te kleden is bij dit kantoorproject gekozen voor industriële stalen planten rekken.
  • Rustiek eiken akupanelen
  • Stalen plafondrek

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!