Deze BBQ tafel is ideaal voor iedereen die graag buiten een lekkere steak of een grote kip klaar wilt maken. Het gehele frame is gemaakt van staal, is behandeld voor buiten gebruik en is vervolgens zwart gepoedercoat. De deurtjes, zijkanten en plankjes zijn gemaakt van douglas hout, Maar is ook mogelijk is nieuw of oud eiken. Het blad is gemaakt van massief beton, mooi robuust dus! Bij deze tafel zit geen barbecue.


Lees verder over dit project

Het meubel kan op maat worden gemaakt, maar de standaard afmetingen zijn 170 cm x 80 cm x 90 cm (lengte x breedte x hoogte).

Onder het meubel zitten 4 wielen, waardoor de barbecuetafel makkelijk naar binnen gereden kan worden. Het is wel zo fijn dat het meubel droog wordt gehouden, zowel voor de barbecue als het meubel zelf.

Omdat we de bbq zelf niet verkopen, ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste communicatie en afmeting omtrent de bbq. Het meubel wordt in de werkplaats op maat gemaakt met de informatie die bij Weij bekend is.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

BBQ tafel

Deze bbq tafel wordt op maat gemaakt door lassers en meubelmakers. Het betonnen blad wordt gemaakt door Evolve.
  • Afmetingen: 170x80cm
  • Massief beton 6cm
  • Stalen frame
  • Verzinkt en gepoedercoat
  • Douglas hout

€3300 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE