|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Horeca interieur @ restaurant Oost

Voor de inrichting van het restaurant hebben Weij diverse producten mogen maken. Wat wij onder andere in deze ruimte hebben gemaakt zijn de horeca tafels, de bar en het podium bij de preekstoel. 

Bij het binnenstappen van het restaurant zie je een goddelijke een ruimte. Als je vervolgens plaatsneemt aan een tafeltje, zit je aan een tafel die we hebben gemaakt van eikenhout. In het restaurant staan diverse tafeltjes met verschillende afmetingen. Allen voorzien van een passend stalen frame. De bar die je in dit restaurant ziet staan hebben we passend gemaakt aan de ruimte. De zichtzijde van de bar is bekleed met betoncire en aan de werkzijde is de bar voorzien van diverse kastruimtes. De glazen hebben een mooi plekje gekregen op de wandplanken die je boven de bar ziet hangen. Deze planken zijn voorzien van betoncire en zijn zwevend aan de muur opgehangen. 

Het restaurant gedeelte bij de preekstoel is iets hoger gemaakt door een podium gedeelte. Door verschillende niveaus te creëren in de ruimte krijg je een speelse omgeving. 

Dit restaurant heeft in 2023 zijn deuren gesloten en is dus helaas niet meer te bezoeken. 

 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Diverse eettafels

In het restaurant staan diverse horeca tafeltjes; vierkant, langwerpig en rond met daarbij een passend stalen frame.
 • Houtsoort Rustiek new oak 30 mm 
 • Afmetingen 70 cm x 70cm, 278 cm x 80 cm, diameter 90 cm / 100 cm / 120 cm, 
 • Tafelpoten: centrale poten en horeca kokerframes
 • Blank mat behandeld

Bar

Een fijne bar om drankjes achter vandaan te serveren.
 • Bar passend aan de ruimte
 • Voorzijde en bovenzijde besmeerd met betoncire
 • Diverse kastruimte aan de werkzijde
 • Exclusief montage

Wandplanken

De bar is aan de muur voorzien van een aantal wandplanken
 • Wandplanken Rustiek New oak 40mm 
 • Zwevend opgehangen
 • Exclusief montage

Podium

Het restaurant gedeelte bij de preekstoel is opgehoogd met een podium. Dit podium is door ons gerealiseerd.
 • De basis is gerealiseerd met balken en underlayment
 • Afmetingen 600 cm x 240 cm 
 • Exclusief montage

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!