Keukenfronten Barnwood Robuust

Afgelopen tijd hebben wij weer een afgerond project op de foto mogen zetten, deze keer in hartje Oosterhout. In een prachtige woning aan de kloosterstraat is de keuken getransformeerd tot een landelijke plaatje. En als je het ons vraagt is dit zeker een keuken die past in het magazine van VT wonen!


Lees verder over dit project

In september 2022 is de klant voor dit keukenproject bij Weij langs geweest. Ze waren zich aan het oriënteren in de diverse mogelijkheden. Wat zou nou perfect passen bij wat ze voor ogen hadden. Gelukkig had de klant van te voren al wat sfeerbeelden van keukens op Pinterest geselecteerd. Zo konden we samen goed bekijken wat vanuit Weij passend zou zijn. Wat uit de inspiratie beelden goed naar voren kwam is dat ze opzoek waren naar een landelijke, robuuste en industriële uitstraling. De houtsoort die hier perfect op aansloot is Barnwood robuust en zo geschieden.

Alle keukenfronten zijn voorzien van een Barnwood Robuust 20mm front. Aan de binnenzijde zijn deze fronten voorzien van de juiste scharniergaten en hebben ze verticale zaagsneden (tegen het voorkomen van kromtrekken). De basis van de keuken is niet afkomstig van Weij, maar zijn de basis keuken elementen van de Ikea. Het werkblad en de wasbak heeft de klant zelf bij een steenhouwerij uitgezocht en besteld. Dit is nog eens gebruik maken van best of both worlds.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Keukenfronten

Voor alle deuren en lades van deze keuken zijn er passende keukenfronten geproduceerd.
  • Barnwood robuust 20 mm 
  • Diverse afmetingen 
  • Voorzien van inkepingen voor de scharnieren 
  • Stalen versteviging aan de achterzijde 
  • Blank mat behandeld 

€5000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandplanken

Om de ruimte te voorzien van extra opbergruimte is er gebruik gemaakt van wandplanken.
  • Boomstam Rustiek New oak 40mm
  • Diverse afmetingen
  • Voorzien van zwevend ophangsysteem
  • Blank mat behandeld
  • Totaal 4 stuks

€500 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE