Bij Weij Maatwerk & Interieur presenteren we opnieuw een prachtige overkapping, maar deze keer met een bijzondere twist: hij is door de klant zelf gemonteerd met behulp van ons bouwpakket. Ja, je leest het goed! Bij Weij bieden we niet alleen de mogelijkheid om een overkapping of tuinhuis volledig door ons te laten plaatsen, maar we bieden ook de optie om zelf aan de slag te gaan met een bouwpakket op maat. We passen het bouwpakket aan naar jouw specifieke wensen, zodat je zelf de handen uit de mouwen kunt steken en jouw droomoverkapping te realiseren.


Lees verder over dit project

Wil je weten hoe een bouwpakket voor een overkapping eruitziet? Laten we het verhelderen! Wanneer Weij een bouwpakket voor je samenstelt, ontvang je een zorgvuldig voorbereid pakket van afgekorte houten onderdelen, mogelijk voorzien van halfhoutverbindingen en geschuurd en/of behandeld. De planken en balken in het pakket zijn logisch geordend en kunnen gepaard gaan met instructies over het bouwproces. Wil je extra’s toevoegen zoals een schuifwand, stalen pui of inbouw spotjes? Dat kan zeker! Indien nodig treffen we voorbereidingen in de werkplaats.

Een recent voorbeeld is een overkapping in Etten-Leur, waar de klant met wat hulp van vrienden de overkapping heeft kunnen plaatsen. Deze overkapping is uitgerust met extra’s zoals een schuur met dubbele scharnierdeuren, een shutter en inbouwspotjes. Het dak is afgewerkt met een puntdak en dakpannen.

Het zelfstandig plaatsen van een overkapping of tuinhuis vereist enige ervaring en/of kennis. Bovendien zal je bij het plaatsen van dit product altijd hulp van buitenaf nodig hebben.

Benieuwd naar alle andere overkappingen en tuinhuizen die Weij hebben geplaatst? Neem een kijkje op ons Pinterest account.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Overkapping

  • Bouwpakket overkapping
  • Douglashout
  • Shutter 220cm
  • Dubbele scharnierdeur
  • Verzinkte dakgootset
  • Beton poeren
  • Voorbereidingen: halfhoutverbindingen, hout afgekort en geprofileerd.

€13000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE