In 2021 zijn we voor een klant in Roosendaal van start gegaan met het produceren van een roomdivider. Een roomdivider is, zoals de naam het al zegt, een meubelstuk dat een ruimte opdeelt. Zo’n roomdivider kan diverse vormen hebben: een open of dicht meubel, een laag of hoog meubel, helemaal van staal of een combinatie met hout.


Lees verder over dit project

Zoals op de foto te zien is heeft de klant een lang en ruime woonkamer die direct grenst aan de keuken. De klant wilde graag deze ruime kamer opsplitsen en meer sfeer in de ruimte creëren. 

De roomdivider die we hier hebben gemaakt is een meubel dat bestaat uit plaatmateriaal en eikenhout. Het is een variant die volledig uit hout bestaat. De verticale staanders hebben als basis het plaatmateriaal en zijn afgewerkt met een prachtige eiken fineerlaag. De horizontale ruimte die in de roomdivider is verwerkt is geproduceerd van massief eikenhout. Hier kun je diverse sfeervolle woonaccessoires op kwijt. 

De gehele roomdivider heeft een zwart dekkende behandeling gekregen, waardoor het item mooi naar voren komt in de woning. 

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Roomdivider

Splits je ruime woonkamer op met een sfeervolle roomdivider. Zo creëer je op een luchtige manier twee ruimtes.
  • Pilaren zijn gemaakt van gefineerd eiken
  • Open vak is gemaakt van Rustiek new oak 40 mm 
  • Dekkend zwart behandeld 
  • Exclusief montage

€2600 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE