Heb jij al wel eens gedacht aan een heerlijke overdekte plek in je tuin? Zo’n plek waar je ook op een regenachtige dag of op een te warme zomer dag heerlijk in kunt zitten en van de tuin kan genieten. Deze klant in Rotterdam heeft in 2021 de stap gezet en ons benaderd voor een maatwerk overkapping. Voor hun prachtige tuin waren ze opzoek naar een maatwerk tuinhuis. Het oppervlak van de tuin had namelijk een vreemde vorm, de rechterzijde van de tuin loopt in een punt.


Lees verder over dit project

Voor maatwerk overkappingen ben je bij Weij Maatwerk & Interieur aan het juiste adres. Alle producten, waaronder ook overkappingen worden op maat geproduceerd. En dat is precies wat deze overkapping nodig had. De overkapping is namelijk niet een recht toe recht aan variant, maar passend gemaakt aan de vorm van de tuin.

Naast de vorm had de klant ook de wens om de overkapping af te kunnen sluiten met een glazen schuifpui, wilden ze graag een gestorte betonnen vloer, een industriële stalen vaste wand en de aansluiting om eventueel in de toekomst een pelletkachel te kunnen installeren. En zo geschieden, in juli 2021 zijn we begonnen met de bouw van de overkapping. Hierbij uiteraard eerst gestart met het realiseren van de bekisting voor het storten van de betonnen vloer. Nadat dit was gestort, volledig was uitgehard en was bewerkt door de professional konden Weij aan de slag met de bouw. Gedurende de bouw is de overkapping nog voorzien van inbouw spotjes en is het dak voorzien van een sedumtrays. Dit om een groener geheel te creëren in een grote stad als Rotterdam.

Nu in 2024 heeft de klant gevraagd naar het realiseren van een pelletkachel. Doordat er bij de bouw van de overkapping al rekening was gehouden met een pelletkachel, is dit nu een makkelijkere uitvoering.

De bouw van zo’n overkapping kan gerealiseerd worden in circa twee weken.

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Overkapping

  • Douglashout
  • Betonnen vloer
  • Glazen schuifpui 4m.
  • Vaste industriële pui met glas, 2m.
  • Inbouw spots
  • Dak voorzien van EPDM
  • Voorzieningen getroffen voor een pelletkachel
  • Sedum trays voor groendak

€20000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE