Na enig e-mailcontact in november 2021 met besprekingen over plannen, dromen en uitwisseling van veel informatie, nam de klant een jaar later opnieuw contact op. Ze hadden een aanbouw gerealiseerd waarin de keuken zou worden geplaatst, en ze vroegen ons om de fronten hiervoor te maken. Nadat ze zelf de basis hadden geplaatst, ging de laatste fase van het project van start met de installatie van de fronten.

 

Na een bezoek aan onze showroom om alle details te bespreken en akkoord te geven op de bestelling, zijn we direct aan de slag gegaan. Alle fronten werden aan één zijde geschaafd, verlijmd, geborsteld en behandeld. Na een grondige controle zijn de fronten geleverd, waarna de klant ze zelf heeft gemonteerd. Ook dat verliep moeiteloos, en het eindresultaat mag er zeker zijn!


Lees verder over dit project

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn?

Ben je toe aan een nieuwe keuken, maar zijn de apparaten eigenlijk nog wel goed? Laat het houtfineer los, maar zitten de kastjes nog stevig in elkaar? Dan is het een goed idee om te kiezen voor nieuwe keukenfrontjes in plaats van het verbouwen van de complete keuken.

Vaak is een keuken gemaakt om decennialang mee te gaan, maar de standaard keukenfrontjes geven het al veel eerder op. Waarom zou je zo veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken als alles nog degelijk is? De keukenfrontjes kunnen makkelijk worden vervangen door hoogwaardige houten frontjes.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Keukenfronten

Voor alle deuren en lades van deze keuken zijn er passende keukenfronten geproduceerd.
  • Barnwood robuust 20 mm
  • Diverse afmetingen
  • Voorzien van inkepingen voor de scharnieren
  • Stalen versteviging aan de achterzijde
  • Rondom blank mat behandeld

€3775 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE