|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Authentieke uitstraling

Een van de belangrijkste elementen van dit project was het gebruik van houten meubels. Samen met de klant hebben we uiteindelijk gekozen voor de houtsoort Rustiek New oak, wat het huis een warme en natuurlijke uitstraling geeft.

Rustiek new oak is een type eikenhout dat populair is vanwege zijn onvolmaakte en natuurlijke uitstraling. Dit type hout heeft vaak noesten, scheuren en kleurvariaties die het een authentieke uitstraling geven. Het is ook duurzaam en heeft een lange levensduur, waardoor het een verstandige keuze is voor meubels die lang meegaan.

Maatwerk meubels

Een toevoeging aan de woon- en leefkeuken is de roomdivider. Dit is een geweldige manier om de ruimte te verdelen en tegelijkertijd een gezellige sfeer te creëren. De klant heeft gekozen voor een houten roomdivider om de natuurlijke uitstraling van het huis te behouden en om een warmere sfeer te creëren.

In de keuken hebben we het keukenblad verlengd om meer ruimte te creëren voor het bereiden van maaltijden en om gewoon gezellig aan het keukenblad te kunnen zitten. Deze verlenging was voornamelijk een sfeervolle oplossing om de keuken gezelliger te maken, terwijl we tegelijkertijd de stijl van het huis in stand hielden.

Een ander opvallende element van het project is de akupanel die we in de woonkamer hebben gebruikt, als aankleding van het tv meubel. Dit paneel is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Akupanelen verminderen namelijk de nagalm in de ruimte, waardoor het geluidsniveau wordt verlaagd en de akoestiek verbetert. De klant heeft gekozen voor akupanel met een natuurlijk houten uiterlijk, wat perfect past bij de rustieke uitstraling van het huis.

Ook nieuwsgierig geworden naar de akupanelen? Neem een kijkje op onze partner website Alpenhout.nl. En geen zin en/of tijd om de panelen zelf te monteren, Weij doen het graag voor je!

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Roomdivider

  • Rustiek New oak 20mm
  • Afmeting 245cm x 120cm
  • Blank mat behandeld
  • Prijs is excl. montage

 

€1400 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Keukenblad

Het blad is gemaakt in 20mm eiken wat daarna opgedikt is naar 80mm. Hierdoor lijkt het alsof het blad massief veel dikker is.
  • Rustiek New oak 20mm massief
  • Aan de randen opgedikt naar
  • Afmetingen 110cm x 80cm en 45cm diep
  • Blank mat behandeld

Afwerking: Noesten & scheuren gestopt en behandeld met blanke lak

€1200 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandbekleding

  • Akupanelen rustiek eiken
  • Afmeting 240cm x 60cm

€115 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!