Stalen taatsdeur - Weijbv.nl
26 mei 2023

Stalen taatsdeur

Er is steeds meer vraag naar stalen deuren, zo zien Weij ook steeds vaker de vraag naar een stalen taatsdeur voorbij komen. Laat jezelf inspireren door dit sterk staaltje vakwerk! Deze klant uit Halsteren had ook interesse in een stalen deur, en is hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Gelijk bij binnenkomst zie je hem al schitteren, de industriële stalen taatsdeur. Weij hebben deze stalen deur voor onze klant uit Halsteren helemaal op maat geproduceerd en geïnstalleerd.

stalen taatsdeur

Deze stalen deur zorgt voor een enorme ruimtelijke sfeer. Deze deur zorgt voor afsluiting van 2 verschillende ruimtes op een manier waarop de 2 ruimtes elkaar niet uit het oog verliezen, ideaal als je van een ruimtelijk interieur houdt!

Lichtinval is een essentieel onderdeel als je een ruimtelijk gevoel in huis wilt creëren. Door gebruik van het vele glas behoudt je de lichtinval, wat zorgt voor een ruimtelijke en positieve sfeer. Type glas is 331

Taatsdeur

De stalen deur in deze woning is een stalen taats deur, wat wil zeggen dat deze deur zowel naar binnen als naar buiten geopend kan worden, super handig! Een voordeel van een taatsdeur kan zijn: Bedenk jezelf het scenario dat je allebei je handen vol hebt en de klink van de deur niet naar je toe getrokken krijgt, bij een taatsdeur heb je hier geen last van.

stalen taatsdeur
stalen taatsdeur
stalen taatsdeur

De op maat geproduceerde deur heeft een formaat van 225,5 cm breed en een hoogte van 216 cm aan de linker kant en 215,8 cm aan de rechterkant, wat wil zeggen dat de maten super strak zijn gemeten. Weij is super flexibel, u wenst wij produceren. De hoeklijnen van de deur zijn als glaslatten.

stalen taatsdeur

Ben je geïnteresseerd geraakt tijdens het lezen over deze stalen taatsdeur en ben je zelf op zoek naar een meubel op maat, neem dan Contact met ons op! We helpen je graag tijdens het proces! Neem ook even een kijkje op ons pinterest account voor meer inspiratie https://nl.pinterest.com/Weijbv/


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend