Een mooie aanvraag van meubels die het Weij assortiment heeft verbreed. De ovale vorm van tafel in de zwart dekkende uitvoering was een van de eerste varianten die we zo hebben geproduceerd. En daarna volgden nog vele van deze varianten. 

Een andere eyecather in de woning is de dubbele scharnier deur. Een prachtig item waar je niet omheen kunt. De gehele deur is op maat gemaakt van industriële stalen kokers en is voorzien van gelaagd glas 331. Het gehele product is blank mat behandeld waardoor de stoere en robuuste uitstraling blijft behouden. 

En om de keuken van wat meer opbergruimte te voorzien is de nis voorzien van een aantal legplanken. Deze legplanken zijn “zwevend” gemonteerd wat zorgt voor een strakke uitvoering. 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Ovale eettafel

Deze eettafel is helemaal geproduceerd van Rustiek New oak. Het tafelblad heeft de mooie ovale vorm en de tafelpoot is een matrix variant. Het gehele product is geborsteld en zwart dekkend behandeld.
 • Rustiek New oak 40mm 
 • 210x105cm 
 • Ovale vorm 
 • Matrix frame van Rustiek New oak 
 • Dekkend zwart behandeld 

€1600 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Dubbelen stalen scharnierdeur

Licht, ruimtelijk en modern interieur dat creëer je met een industriële stalen deur. En in deze woning is dat gedaan met een dubbele variant. Aan weerszijden van de deuren zit een vast paneel.
 • Dubbele scharnier deur met twee vaste zijpanelen 
 • B266xH257cm 
 • Gelaagd glas 331 
 • Transparant behandeld 
 • Exclusief montage

€3900 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Legplanken in de nis

Altijd al meer opbergruimte willen hebben in je keuken, denk dan eens aan extra legplanken in een nis.
 • Rustiek New oak 20mm 
 • 104x40cm 
 • Vier stuks
 • Exclusief montage

€418.50 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE