|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

De tuinkamer die we bij de klant hebben gerealiseerd is hoofdzakelijk gemaakt van eikenhout; de staanders, liggers, het dakbeschot, de schuurdeur, de shutter en de wanden in de tuinkamer. De wanden aan de buitenzijde zijn voorzien van vuren potdekselplanken. De vloer die je in de tuinkamer ziet liggen is een gestorte betonnen vloer. Nadat de vloer gestort was kon de bouw beginnen. Het eikenhouten skelet is van tevoren in onze werkplaats voorbereid. Denk hierbij aan: alles op maat zagen, inkepingen aanbrengen en alles lichtjes schuren. Nadat alles gereed is hebben we het laten leveren en is de bouw op locatie gestart. De bouw van deze tuinkamer heeft circa tien dagen geduurd met twee personen. Dit is gerekend vanaf het storten van de betonnen vloer tot aan het leggen van de sedums op het dak. Hierbij zijn de tien dagen niet aansluitend geweest. 

De overkapping is een luxe tuinkamer geworden doordat er diverse extra’s zijn uitgevoerd. Zo is de tuinkamer voorzien van een glazen schuifpui, heeft het een vaste stalen pui, zijn de wanden en het plafond uitgevoerd in eikenhout, heeft het ingebouwde spots en staat er een heerlijke pelletkachel die op wifi werkt. Zo hoef je er nooit meer koud bij te zitten. Als finishing touch is het dak voorzien van sedumtrays, ook wel groendak genoemd. Met een heerlijk groen dak creëer je een natuurlijke omgeving in de stad.

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Tuinkamer

Een heerlijke tuinkamer die gerealiseerd is in de gewenste afmetingen en voorzien is van diverse luxe elementen.
  • Afmeting 10,5 m x 7 m; waarbij de overkapping schuin in een punt loopt. De diepte is aan een zijde 7 m en aan de andere zijde 4 m. De breedte loopt daardoor van 7 m naar 10,5 m. 
  • Combinatie van eikenhout en vuren
  • Voorzien van extra luxe elementen: een betonnen vloer, een glazen schuifpui, vaste shutter, schuur met xl deur, dubbelwandig afgewerkt, stalen vaste pui en akupanelen. 
  • Dak bedekt met epdm, voorzien van dakdoorvoer en sedum. 
  • Inbouwspotjes in de balken en spot aansluiting in de wanden. Elektriciteitsdraden zijn tijdens de montage aangebracht. 
  • Inclusief montage

€25.000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!