De kast is gemaakt uit twee delen. De onderkant bestaat uit twee schuifdeuren en 4 lades en de bovenkant bestaat uit 2 schuifdeuren met open vakken.
Bij de open vakken is er aan de achterkant gebruik gemaakt van eiken. De rest van de achterkant waar je het niet ziet zitten is dichtgemaakt met plaatmateriaal. Ook de lades zijn gemaakt van plaatmateriaal met een frontje van eikenhout.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

TV meubel

Deze vintage oak TV meubel is tegelijk gemaakt met de wandkast. Hierdoor is het mooi in dezelfde stijl gemaakt. Gecombineerd met hout en staal.
 • TV-meubel vintage oak
 • Afmetingen: 180x45x50 ccm
 • Vintage oak
 • Transparant behandeld
 • Stalen deuren en grepen
 • Zwart behandeld

€1700 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandkast

Deze wandkast is in dezelfde stijl gemaakt als het tv meubel. De schuifdeuren en stalen grepen zie je in beide producten bijvoorbeeld terug.
 • Wandkast vintage oak
 • Afmetingen: 230x224x50 cm
 • Vintage oak
 • Transparant behandeld
 • Stalen deuren en grepen
 • Zwart behandeld

€4500 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE