|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Zoals je op de foto’s kunt zien passen alle houten meubels goed bij elkaar. Ze zijn namelijk allemaal geproduceerd in de houtsoort Vintage oak en zijn gecombineerd met stalen elementen. Door hout en staal te combineren creëer je een moderne industriële uitstraling in je interieur.

De eettafel, salontafel en bijzettafeltjes zijn producten die qua vorm en uitvoering op elkaar aansluiten. Ze zijn alle drie strak en eenvoudig uitgevoerd in tafelblad en in framewerk. Als je vervolgens het tv-meubel en de vitrinekast bekijkt zie je dat deze twee producten wat industriëler zijn in uitvoering. Ze zijn aan de voorzijde voorzien van stalen schuifdeuren en hebben aan de binnenzijde diverse legplanken.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Tv-meubel

Het tv-meubel is passend aan de look & feel van de vitrinekast. Deze kast is ook voorzien van stalen schuifdeuren en legplanken.
 • Afmetingen: 140x40cm
 • Stalen schuifdeuren en frame
 • Vintage oak
 • Transparant behandeld

€2200 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Salontafel

Als salontafel is gekozen voor een vierkant box ontwerp waarbij de bovenzijde is voorzien van een paneel.
 • Afmetingen: 70×70
 • Box frame van staal
 • Transparant behandeld

€500 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Vitrinekast

Dit toffe ontwerp van deze kast is door de klant bij ons aangeleverd. De kast heeft aan de voorzijde een schuifdeur zodat je een zijde van de kast kunt dicht schuiven. Dit ontwerp van kast is ook in het tv-meubel doorgetrokken.
 • Afmetingen: 220x100cm
 • Vintage oak
 • Staal blank gespoten
 • Transparant behandeld

€3300 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Hoge eettafel

Voor de eettafel is er gekozen voor een hoge variant. Aan deze tafel kun je dus zowel zitten als staan.
 • Afmetingen: 220x100x90cm
 • Vintage oak
 • Transparant behandeld
 • Raw steel look

€1450 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!