Meubelmakerij Dongen - Vansloophout.com
Meubelmakerij Dongen

Weij Maatwerk & Interieur staat bekend om de snelle klantenservice en de handige online tool. Het bedrijf is een bekende groothandelaar in sloophout. Daarnaast verleent Weij Maatwerk & Interieur ook service in het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, het betimmeren van plafonds en het bedenken en het uitvoeren van maatwerk opdrachten.

 

Onze meubelmakerij afdeling levert aan zowel de particulier als de zakelijke klant in de regio Dongen. Ben je op zoek naar een boomstamtafelblad, visgraattafelblad of naar juist een horecatafel? Top, wij kunnen je verder helpen! Zat je eerder aan een houten bed of een houten deur te denken? Geen enkel probleem. Dat kunnen wij ook maken. Heb je zelf een tof idee op gedaan op het internet en wil je dat wij het voor je uitvoeren? Dat kan ook! Plus, wij leveren ook meubels in Dongen!

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product

Meubelmakerij Dongen

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Meubelmakerij Dongen

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopend